Αναζήτηση:
Μας συγκίνησε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!
Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015
14:36


Για όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του με τον ερχομό της κόρης τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ επισήμανε κι όσα ερωτεύτηκε στη Βάσω Λασκαράκη

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθιοποιός υποστήριξε:

 "Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας παρά το παιδί. Ο έρωτας είναι από τα καλύτερα πράγματα που σου συμβαίνουν, το να έχεις κάποιον να νοιάζεσαι, να μετράει η άποψη του. Το παιδί θέτει σε άλλες βάσεις τις προτεραιότητες σου. Σίγουρα σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω, από το πιο απλό στο πιο περίπλοκο, πού θα πας διακοπές, τι ώρα θα κοιμηθείς το βράδυ και τι ώρα θα ξυπνήσεις το πρωί. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι τα επαγγελματικά μου. Της Βάσως έχουν πάει πίσω. Και φέτος, που έχει σίριαλ και θέατρο, νιώθει άγχος και ενοχές για την πολύωρη απασχόληση που την κρατά μακριά από την κόρη μας. Φεύγει του σκοτωμού από το σίριαλ για να δει τη μικρή, έστω μισή ώρα».

Όσο για το τι είναι αυτό που τον τράβηξε στη σύντροφο του; «Πολλά. Ο χαρακτήρας, το χιούμορ, η συμπεριφορά της, η ομορφιά της, όλα. Θεωρώ ότι είναι από τις σπάνιες γυναίκες. Η Βάσω είναι και γυναίκα και ερωμένη και νοικοκυρά και μάνα και φίλη και παιδί. Όλα»

 


 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα