Αναζήτηση:
RED 2 (2013) – Οι Επικίνδυνοι Συνταξιούχοι επανέρχονται, το πρώτο trailer (υποτιτλισμένο)
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013
13:02

Pame Cinema -

Το 2010 οι RED, οι πολύ επικίνδυνοι συνταξιούχοι της CIA έκαναν την έκπληξη και με προϋπολογισμό 58 εκ. δολάρια έφεραν εισπράξεις 199 εκ. πράγμα που υποχρέωνε την Summit να προχωρήσει άμεσα σε συνέχεια.

Οι RED 2 λοιπόν επανέρχονται ενισχυμένοι με δύο επίσης μεγάλα ονόματα αυτό της Catherine Zeta-Jones και του Anthony Hopkins, ενώ από το αρχικό καστ παραμένουν οι Bruce Willis, Helen Mirren, Mary-Louise Parker και John Malkovich. Μαζί τους τώρα και ο Κορεάτης Byung-hun Lee, που θα τον δούμε και στο G.I. Joe: Retaliation παρέα πάλι με τον Bruce Willis.

To πρώτο RED στηριζόταν στο βιβλίο κόμικ της D.C. των Warren Ellis και Cully Hamner, ωστόσο το δεύτερο κρατάει μόνο τους χαρακτήρες και έχει νέο σενάριο εκτός κόμικ από τους Erich Hoeber και Jon Hoeber που είχαν γράψει και το πρώτο αλλά και το Battleship, ενώ η σκηνοθεσία έχει αλλάξει και νέος σκηνοθέτης είναι ο τηλεοπτικός Dean Parisot στην πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια.

Η επίσημη σύνοψη λέει:

Στο RED 2, στην υψηλών οκτανίων κωμωδία δράσης, ο συνταξιούχος πράκτορας της CIA  Frank Moses ξαναβρίσκει την απίθανη ομάδα του από τους ελίτ πράκτορες σε μια αναζήτηση σε όλο τον κόσμο για να βρουν μια φορητή πυρηνική συσκευή που έχει κλαπεί. Για να το επιτύχουν πρέπει να επιβιώσουν από ένα στρατό αμείλικτων δολοφόνων, αδίστακτους τρομοκράτες και τυραννικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, που όλοι θέλουν για λογαριασμό τους αυτό το επόμενης-γενιάς όπλο. Η αποστολή φέρνει τον Φρανκ και την ετερόκλητη ομάδα του στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Μόσχα. Με λιγότερα όπλα και λιγότερα άτομα η ομάδα διαθέτει μόνο το πανούργο μυαλό της, τις παλιάς σχολής ικανότητές τους και ο ένας τον άλλον καθώς προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο και ταυτόχρονα να μείνουν ζωντανοί.

Το RED 2 είναι ακόμα στη γυρίσματα και θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου 2013.

Το teaser poster που κυκλοφορεί δείχνει μια ομάδα από έξι άτομα, μόνο που δεν μας δείχνει ποιά είναι αυτά, πράγμα που μάλλον θα το μάθουμε αργότερα.

red-2-teaser-poster-691x1024

 

 

 

 

RED 2 (2013) – Οι Επικίνδυνοι Συνταξιούχοι επανέρχονται, το πρώτο trailer (υποτιτλισμένο)

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα