Αναζήτηση:
Η Νανά Παλαιτσάκη κρίνει το σποτ του Σταύρου Θεοδωράκη
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014
13:35
Αδύνατον να μην «πιάσω» το θέμα της πρώτης φοράς όπου ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα, αφού πίσω από την κουρτίνα, «δαγκώσει » όπως είπαν και τα παιδιά στο ράδιο αρβύλα τον σάκο του Σταύρου Θεοδωράκη.


Σταυρούκο μου, πόσο αθώο αγόρι είσαι! Όλες, για να μην πω οι περισσότερες ισχυρίζονται ότι δεν το έχουν κάνει ποτέ, με άλλον. Το έλεγε ο παππούς μου και είχε δίκιο ότι κάθε άντρας το μόνο που θέλει να ξέρει, όσο χρονών και αν είναι η γυναίκα που γνωρίζει, είναι ότι είχε τρεις σχέσεις. Μία πλατωνική, μια που ήταν η πρώτη, η δοκιμαστική, η «χάλια» και 3η αυτή που έχει τώρα με σένα. Είσαι και εσύ αγόρι μου από εκείνους τους άντρες, τους πολλούς, τους κλασσικούς, της παλαιάς κοπής που θέλουν να ξέρουν ότι είναι οι πρώτοι που κάνουν ένα κορίτσι γυναίκα.

Το πιστεύουν ου ου ου ου ου ου ου πολλοί σαν και εσένα και φαντάζομαι συμπαραστέκονται. Αλλά βαθειά μέσα τους ξέρουν ότι είναι «μούφα». Δηλαδή πώς να το πω! Τα αγόρια μας δεν βγήκαν με ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ να διαλαλήσουν ότι πήγαν με «παρθένα» και αυτό φυσικά για να γλυτώσουν την καζούρα.

Εσύ το έπαιξες σποτ!!! Να σου πω την αλήθεια ένα ρίσκο το παίρνεις… Ισχνή κατηγορία βρε παιδάκι μου εκείνες που θα γίνουν γυναίκες πίσω από την κουρτίνα… Ασκητής Θάνος δεν είμαι ως γυναίκα της ζωής γράφω.

Επειδή πάντως πολλοί προοδευτικοί με το θέμα του σεξ έχετε ένα πάρε – δώσε, με την καλή έννοια, τα είχες κρατημένα φαίνεται στον Τατσόπουλο που είχε δηλώσει, ότι είχε συνουσιαστεί με την «μισή» Αθήνα!!!! Τι ήταν και εκείνο τότε. Εγώ πάντως ευτυχώς, το τσέκαρα και με τις κολλητές, τις ξανθές συμφοιτήτριες στο Πάντειο, αλλά και στην Γαλλική Ακαδημία που πηγαίναμε… ΔΕΝ…

Όχι «ΔΕΝ» - ΔΕΝ…. ΔΕΝ με τον Τατσόπουλο. Όσο και κενά μνήμης να δημιουργούνται στο χρόνο, αν και κυκλοφορημένες αρκετά, με τον συγκεκριμένο δεν ανταμώσαμε.

Αν ζούσαμε Αθήνα; Αυτό ρώτησες; Καλέ πιο πολύ δεν έχεις.. Στο «κλειδί» πηγαίναμε, σένα ροκ ιστορικό κλαμπ στην Πλάκα, αργότερα στο wild rose, στο εργοστάσιο, όχι της Αλουμίνας, στο μπαρ που ονομαζότανε εργοστάσιο, στο Camel… αλλά και οι υπόλοιπες που πήγαιναν «Μούσες», «αυτοκίνηση» «Μπόρα – Μπόρα» Τατσόπουλο δεν συνάντησαν.

Δεν ξέρω αν έχεις ψυχανεμιστεί αλλά, οι περισσότερες, ναι για τα κορίτσια μιλάω, αν υποστηρίξουν ότι έγιναν γυναίκες πίσω από την κουρτίνα, είναι απλώς, όπως κάθε κυρία που σέβεται τον εαυτό της ψεύτρα.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ

Με την ίδια γλύκα, όπως και το κορίτσι, το αγόρι που είναι και συμπαθέστατο και πειστικό, μας λέει ότι οι περισσότεροι φίλοι του υποστηρίζουν ότι η πρώτη φορά είναι για την «πλάκα».

Φυσικά εκείνος, πάντα ρομαντικός, θεωρεί ότι την πρώτη φορά πίσω από την κουρτίνα θα την θυμάται για όλη του την ζωή!!!

ΕΓΩ:

Αχαχαχαχαχαχα όχι δεν με ζητήσανε για να συμμετέχω σε σποτ του ποταμιού. Αυτό που θέλω να μεταφέρω με το δικαίωμα που μου δίνει η εμπειρία είναι ότι: Η τεράστια πλειοψηφία ημών, για ό,τι ψηφίσαμε την πρώτη φορά, σήμερα βαράμε φάσκελα στον εαυτό μας. Θέλουμε να την θυμόμαστε με τόση αγάπη και πάθος, όπως περίμενε η μάνα μου να πιει το μουρουνέλαιο.

Όσο για το «πονηρόν» όσοι θυμόμαστε την πρώτη φορά, συνήθως ήταν… όπως όταν βγάλαμε τις βοηθητικές από το ποδήλατο και το προσπαθήσαμε με δύο ρόδες. Το τι σαβούρδα φάγαμε μέχρι να ισιώσουμε δεν λέγεται!!!!

apospasma / Νανά Παλαιτσάκη

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα