Αναζήτηση:
Robopocalypse (2014) – Είπε το ναι και η Anne Hathaway
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012
18:42

Pame Cinema -

Επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή της Anne Hathaway στο Robopocalypse, την νέα ταινία του Steven Spielberg και θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Chris Hemsworth που επίσης έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.  Μαζί τους μέχρι στιγμής θα είναι και ο Ben Whishaw, ο νέος Q στο Skyfall.

To Robopocalypse βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του  Daniel H. Wilson και αναφέρεται  σε ένα μελλοντικό κόσμο όπου ο Archos, ένα ρομπότ, αποκτά νοημοσύνη και προσπαθώντας να διατηρήσει τη ζωή στον πλανήτη στρέφεται κατά των ανθρώπων. Αυτοί  θα οργανώσουν την αντίστασή τους για να εξουδετερώσουν τον Archos και να σώσουν το ανθρώπινο γένος.

Ο Spielberg επιστρέφει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας που αγαπά πιο πολύ και που τελευταία του ταινία ήταν το War of Worlds το 2005. Αν και η σχετική θεματολογία έχει πολλές φορές παρουσιαστεί στον κινηματογράφο, ο Spielberg δήλωσε πως οι κίνδυνοι που προέρχονται από την τεχνητή νοημοσύνη είναι πάντα ένα θέμα επίκαιρο και ενδιαφέρον που αξίζει τον κόπο να παρουσιαστεί και πάλι. Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Drew Goddard που έχει στο ενεργητικό του σενάρια για τηλεοπτικές δουλειές όπως το Lost και το Alias, αλλά και το The Cabin in the Woods όπου πάλι συμμετείχε ο Chris Hemsworth.

Η Αnne Hathaway έρχεται από το μιούζικαλ Les Miserabales όπου κρατάει τον βασικό ρόλο της Φαντίνας, ενώ η εμφάνισή της στο The Dark Knight Rises άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Chris Hemsworth μετά τους Avengers που ήταν η μεγλαύτερη εμπορική επιτυχία για το 2012, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ετοιμάζει για το 2013 το Thor: The Dark World και το Rush, όπου θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Daniel Bruhl και την Olivia Wilde.

Η παραγωγή του Robopocalypse θα ξεκινήσει αφού και ο Spielberg και η Hathaway τελειώσουν με τη προώθηση των ταινιών τους, το Lincoln και το Les Miserables αντίστοιχα και η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 25 Απριλίου του 2014.

Robopocalypse (2014) – Είπε το ναι και η Anne Hathaway

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα