Αναζήτηση:
Νέα καθημερινή σειρά στο ΣΚΑΪ
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012
14:40
Πρεμιέρα για το ιατρικό δράμα της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς της CBS Paramount "Three Rivers" την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο ΣΚΑΪ.

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Η σειρά Three Rivers εξελίσσεται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο μεταμοσχεύσεων της χώρας.
Πρόκειται για ένα ιατρικό δράμα που διεισδύει στις συναισθηματικά περίπλοκες ζωές των δωρητών οργάνων, των παραληπτών και των χειρούργων στο πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο μεταμοσχεύσεων της χώρας.
Καθημερινά, οι γιατροί του νοσοκομείου έρχονται αντιμέτωποι με τις οικογένειες των δωρητών αλλά και καταστάσεις, όπως οι φόβοι και οι ανησυχίες των απρόθυμων δωρητών, οι οποίες τους φέρνουν συνήθως στα όριά τους.
Οι επαγγελματίες χειρούργοι και το εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου αποτελούν την τελευταία ελπίδα για τους ασθενείς, σε μια πραγματική μάχη με το χρόνο.

Στο νοσοκομείο Three Rivers κάθε περιστατικό είναι και ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο.
Ο Dr Andy Yablonski, ένας πολύ καλά καταρτισμένος, εργασιομανής γιατρός με ξεχωριστή προσωπικότητα, αναλαμβάνει την καθοδήγηση μίας κορυφαίας ομάδας χειρουργών.
Θα καταφέρουν να δώσουν στους ασθενείς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή; Η ελίτ στη μεταμόσχευση οργάνων χειρίζεται με επιδεξιότητα κάθε υπόθεση, αποκαλύπτοντας τις ζωές των οικογενειών των δωρητών, των παραληπτών και των γιατρών μέσα από το νυστέρι της αλήθειας.

Το πρώτο επεισόδιο: όταν μια νύφη δέχεται πυροβολισμό κατά τη διάρκεια του γάμου της, η ομάδα αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο για να προλάβει να αφαιρέσει τους πνεύμονές της και να τους μεταμοσχεύσει σε ένα νεαρό παίκτη του μπάσκετ...

Παίζουν: Alex O'Loughlin (Andy Yablonski), Katherine Moennig (Miranda Foster), Daniel Henney (David Leone), Christopher J. Hanke (Ryan Abbott), Justina Machado (Pam Arnold), Alfre Woodard (Dr. Sophia Jordan)

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Three Rivers