Αναζήτηση:
Φωτεινή Πιπιλή: Πριν από 4 χρόνια βρέθηκα κοντά στον θάνατο!
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
13:15

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μεσάνυχτα".

«Το 2015 είχα μια περιπέτεια υγείας που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Χαμπάρι πήρα ότι είμαι ένα βήμα πριν το… άντε γεια, όταν πήγα προληπτικά για εξετάσεις, επειδή είχα κάποιες ενοχλήσεις. Πήγα προληπτικά και βρέθηκα στο χειρουργείο. Κράτησε αυτή η περιπέτεια τρεις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

Φωτεινή Πιπιλή: «'Ημουν τυχερή»

«Είχα μια ενόχληση, με ψάξανε και στο τέλος καταλάβαμε ότι είχε βουλώσει τελείως η αριστερή καρωτίδα, όταν λέμε τελείως, τελείως. Εγώ ήμουν τυχερή και στη συγκυρία, το ότι πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο με τάξη και σειρά. Ό,τι μου είπαν οι γιατροί να προσέξω, ήταν κανόνας», πρόσθεσε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η συμμετοχή της Φωτεινής Πιπιλή στο Dancing With The Stars

Αφού αναφέρθηκε στους σταθμούς της καριέρας της αλλά και στα πρώτα της βήματα στη δημόσια και μετέπειτα στην ιδιωτική τηλεόραση, η Φωτεινή Πιπιλή θυμήθηκε τη συμμετοχή της στo show χορού του ΑΝΤ1, Dancing With The Stars δίνοντας τη δική της απάντηση στα τότε σκληρά σχόλια. «Στο DWTS πήγα με πολύ μεγάλη χαρά γιατί ήταν κάτι που εξέφραζε και δεν ξέχασα ποτέ ότι ήμουν τηλεοπτικό πρόσωπο. Επειδή ήμουν βουλευτής εκείνη την περίοδο θα διέγραφα αυτό που με έκανε διάσημη και επιτυχημένη γιατί θα πρέπει επειδή είμαι βουλευτής να είμαι κάπως; Επίσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ήθελα να βοηθήσω […] Και τέλος, είμαι χορευταρού και είμαι άνθρωπος που χορεύω μόνη μου στο σπίτι μου για να κρατάω τη φόρμα μου, δεν έκανα κάτι εξωφρενικό» είπε.

Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Μεσάνυχτα