Αναζήτηση
Κόντρα στο OPEN ανάμεσα σε Ελένη Τσολάκη και Μάριον Μιχελιδάκη! | iShow.gr
Ειδήσεις
Κόντρα στο OPEN ανάμεσα σε Ελένη Τσολάκη και Μάριον Μιχελιδάκη!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
16:32


Αφορμή για την ένταση μεταξύ των δυο εκπομπών στάθηκαν τα πλάνα του OPEN για τον γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια.

Ένταση προκλήθηκε στο Open ανάμεσα στις εκπομπές «Mέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και «Open Weekend».

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Τι λες τώρα", η μόνη κάμερα που υπήρχε στον πολιτικό γάμο της Κρίστη Καθάργια και του Γιώργου Μαυρίδη ήταν εκείνη της εκπομπής "Open Weekend" στην οποία παρουσιάστρια είναι η Ελένη Τσολάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη πρόβαλλε μια μέρα πριν το αποκλειστικό αυτό πλάνο στην εκπομπή της, με την δημοσιογράφο που παρουσίασε το θέμα βέβαια να τονίζει πως τα πλάνα δεν είναι δικά της. Ουσιαστικά τα συγκεκριμένα πλάνα ήταν εκείνα που δημιούργησαν το "θέμα" στις δυο εκπομπές, μιας και ήταν αποκλειστική πληροφορία για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη είχε πει χαρακτηριστικά στην εκομπή της για το γεγονός:

«Είναι πράγματι αποκλειστικό της δικής μας εκπομπής, γιατί μόνο η κάμερά μας βρέθηκε εκεί… Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογραφική ομάδα του Open Weekend έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα για να έχουν τις ακριβείς πληροφορίες. Όντως μετά από δυο ημέρες προσπάθειας βρήκαμε την ώρα και το μέρος»

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Τσολάκη
Μάριον Μιχελιδάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551