Αναζήτηση:
Carrie (2013) – Το πρώτο teaser
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012
11:22

Pame Cinema -

Το Carrie του 1976 ήταν η ταινία που σε μια νύχτα καθιέρωσε τον Brian De Palma ως κορυφαίο σκηνοθέτη θρίλερ και έφερε τις δύο πρωταγωνίστριες Sissy Spacek και Piper Laurie στις τελικές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ ερμηνείας πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Τώρα το μυθιστόρημα του Stephen King επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη από την Kimberly Peirce που είχε κάνει το Boys Don’t Cry το 1999, για το οποίο είχε κερδίσει το Όσκαρ η Hilary Swank και σε σενάριο του Roberto Aguirre-Sacasa (Glee).

Αυτή τη φορά τον βασικό ρόλο της Κάρι ερμηνεύει η Chloe Grace Moretz (Hugo) και της μητέρας της η Julianne Moore.

H ταινία παρακολουθεί την Carrie White, ένα μοναχικό και παράξενο κορίτσι το οποίο συστηματικά παρενοχλούν οι συμμαθητές της στο σχολείο, ενώ στο σπίτι υπομένει την καταπιεστική και θρησκόληπτη μητέρα της που την ξυλοκοπά. Όμως η Carrie είναι προικισμένη με το σπάνιο χάρισμα της τηλεκίνησης. Έτσι όταν οι συμμαθητές της αποφασίζουν να της κάνουν μια φάρσα το βράδυ του χορού των τελειοφοίτων παίρνουν ένα θανατηφόρο μάθημα.

Το νέο Carrie δεν είναι ριμέικ της ταινίας του De Palma, αλλά νέα προσαρμογή του βιβλίου του King, στο οποίο παραμένει πιο πιστό. Η 15χρονη Chloe Grace Moretz κατάφερε και εκτόπισε αρκετές άλλες υποψήφιες για τον ρόλο, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονταν και η Dakota Fanning και η Lilly Collins και είναι σε πολύ πιο κατάλληλη ηλικία για τον ρόλο από την Sissy Spacek που ήταν ήδη 27 χρονών όταν ερμήνευσε τον αντίστοιχο ρόλο της έφηβης Carrie.

Η ταινία θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 15 Μαρτίου 2013, ενώ περιμένουμε και το πλήρες trailer για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.

Μαζί με το teaser trailer κυκλοφόρησε και το επίσημο poster:

 

 

 

 

Carrie (2013) – Το πρώτο teaser

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα