Αναζήτηση:
Nymphomaniac (2013) – O Λαρς Φον Τρίερ μας ανοίγει την όρεξη στο νέο teaser
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013
19:13

Pame Cinema -

Δεύτερο teaser από τον Lars von Trier για την περιβόητη νέα του ταινία Nymphomaniac, που αυτή τη φορά μας δείχνει ένα απόσπασμα από το κεφάλαιο 2 με τίτλο Jerome και κύρια πρόσωπα τον Shia LaBeouf και την Stacy Martin που κλείνονται σε ένα ασανσέρ. Φυσικά την στιγμή που περιμένουμε να συμβεί κάτι το trailer σταματάει, άλλωστε έχει δηλώσει εξ αρχής πως πρόκειται για ‘ορεκτικό’. Ωστόσο για να μην μας μένει καμιά αμφιβολία για το τί θα ακολουθήσει έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτό του ζευγαριού:

 

Το Nymphomaniac παρακολουθεί την Joe (Charlotte Gainsbourg) την οποία βρίσκει χτυπημένη στον κήπο του ο Seligman (Stellan Skarsgard) και η οποία αφού την περιμαζέψει του αφηγείται την ερωτική της ζωή από νεαρή κοπέλα έως τα 50 της.

Η Stacy Martin που βλέπουμε στο trailer ερμηνεύει την Joe σε νεαρή ηλικία και εκτός από τους παραπάνω θα δούμε μαζί τους και τους Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman και Willem Dafoe.

Το Nymphomaniac θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια σκληρό πορνό και μια πιο ‘soft’ και θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε Γαλλία και Δανία στις 25 Δεκεμβρίου 2013.

Το προηγούμενο teaser από το πρώτο κεφάλαιο με τίτλο The Compleat Angler για όποιον δεν το είχε δει:

 

 

Nymphomaniac (2013) – O Λαρς Φον Τρίερ μας ανοίγει την όρεξη στο νέο teaser

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα