Αναζήτηση:
Έρχεται στο Β μισό
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017
13:28

Πέρυσι προς το τέλος της σεζόν είχε γίνει γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του SKAI το ριάλιτι "My man can".
Πρόκειται για ένα βραδινό σόου όπου τέσσερις γυναίκες τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των συζύγων τους,οι οποίοι καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να δικαιώσουν το ποντάρισμα της γυναίκας τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. Το ψυχαγωγικό σόου έχει πουληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες,από την Κίνα έως τη Γερμανού όπου σημειώνει μεγάλη επιτυχία εδώ και μερικά χρόνια.
Το πρόγραμμα "πάγωσε" και έτσι δεν βγήκε στο Α μισό, όπως ήταν προγραμματισμένο (πρώτο σας ενημέρωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το tvnea.com (δες εδώ). Βέβαια, το ριάλιτι δεν μπήκε οριστικά στο ψυγείο και αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ το Β μισό της τηλεοπτική σεζόν, παράλληλα με το Survivor.
Η παραπάνω είδηση ακούστηκε από τη ραδιοφωνική εκπομπή "Μάππες show" στον Ρυθμό 949 από την Έλενα Πολυκάρπου και παρουσιαστές τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ιωάννα Λαιου και Σταμάτη Din Dan Done...


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο