Αναζήτηση:
The Amazing Spider-Man 2 (2014) – Το πρώτο teaser παρουσιάζει τον Electro
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013
14:22

Pame Cinema -

Πρώτο teaser για τη δεύτερη συνέχεια του reboot του Spider-Man και είναι αφιερωμένο στον Electro, τον σούπερ κακό και μεγάλο αντίπαλο του Ανθρώπου-Αράχνη. O Electro, που το όνομα του είναι Max Dillon, είναι άλλος ένας μεταλλαγμένος, που καθώς εργαζόταν σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο χτυπήθηκε από κεραυνό και από τότε απέκτησε την ικανότητα να ελέγχει τον ηλεκτρισμό.

O Jamie Foxx ανέλαβε να ερμηνεύσει τον ρόλο στην ταινία και δεν ήταν λίγοι οι φανατικοί οπαδοί που ενοχλήθηκαν από την επιλογή, είτε γιατί απλά επιμένουν στην ακριβή μεταφορά του κόμικ χαρακτήρα της Marvel, είτε για ρατσιστικούς λόγους (υπάρχουν ακόμα και αυτοί δυστυχώς). Πάντως ο Foxx έχει δηλώσει παθιασμένος οπαδός των κόμικ με τα οποία μεγάλωσε και πως περιμένει να ανυπομονησία να βρεθεί στο πάνελ της Comic Con και να μιλήσει με τους φίλους της σειράς.

Ο δεύτερος κακός που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Spider-Man θα είναι ο Rhino (πραγματικό του όνομα Aleksei Sytsevich), o οποίος ήταν μέλος της Ρώσικης μαφίας και ο οποίος αφού υπέστη μια μακρά διαδικασία με χημικά και ακτινοβολία, απέκτησε υπεράνθρωπες ικανότητες, αλλά όχι και υπεράνθρωπη ευφυΐα.  Οι ικανότητές του ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο από μια στολή που φοράει πάνω από το πολύ σκληρό δέρμα του. Τον Rhino θα ερμηνεύσει ο Paul Giamatti.

Άλλος ένας νέος χαρακτήρας που θα προστεθεί είναι αυτός του Harry Osborn, του φίλου και συμμάχου του Spider-Man που έχει αναλάβει ο Dane DeHaan (Chronicle, The Place Beyond the Pines), ενώ ο Chris Cooper θα κάνει τον πατέρα του Norman Osborn.

Στο The Amazing Spider-Man 2 επιστρέφουν πάλι ο Andrew Garfield στο ρόλο του Peter Parker/Spider-Man, η Emma Stone ως Gwen Stacy, η Sally Field ως θεία May και ο Martin Sheen ως θείος Ben.

Στην σκηνοθεσία επιστρέφει και ο Marc Webb που σκηνοθέτησε και την προηγούμενη ταινία, ενώ το σενάριο – λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα – είναι των Steve Ditko, Alex Kurtzman, Roberto Orci και Jeff Pinkner και οι χαρακτήρες είναι του πατέρα όλων των super heroes της Marvel, Stan Lee, που συνήθως κάνει και cameo εμφανίσεις στις ταινίες (θα κάνει και τώρα).

Περιμένουμε αρκετά νέα από την Comic Con και ίσως και ένα κανονικό trailer.

Το The Amazing Spider-Man 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου 2014.

 Φωτό του Electro σε ύφος Emperor από το Star Wars.

electro_2

  

The Amazing Spider-Man 2 (2014) – Το πρώτο teaser παρουσιάζει τον Electro

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα