Αναζήτηση:
Στα δικαστήρια η Μιμή Ντενίση!
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016
11:30

Στα δικαστήρια βρέθηκε η Μιμή Ντενίση μαζί με τους κατοίκους της περιοχής Θεολόγος Μαλεσίνας (όπου διατηρεί και η ίδια εξοχική κατοικία) και ζήτησε να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η γνωστή ηθοποιός αγανακτισμένη με την κατάσταση βρέθηκε στην Ευελπίδων μαζί με τους συγκατοίκους της στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο) και απαίτησε τα αυτονόητα... να επανασυνδεθεί το κομμένο νερό στην περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο σύλλογος προστασίας του περιβάλλοντος και οι οικιστές του χωριού κατέθεσαν την Δευτέρα 13 Ιουνίου ασφαλιστικά μέτρα σε αυτούς που κρατούν παράνομα τα κλειδιά των εγκαταστάσεων του δικτύου.

Αυτή η διακοπή του νερού, αναγκάζει τους κατοίκους να αγοράζουν πόσιμο νερό αό υδροφόρες και να ζουν με το φόβο μην ξεσπάσει πυρκαγιά, καθώς υπάρχει έλλειψη νερού και στους υδροπυροσβεστικούς κρουνούς.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Ενώ, η Μιμή Ντενίση ιδιαίτερα ενοχλημένη με την κατάσταση, αποκάλυψε πως δεν μπορεί να μένει χωρίς νερό μια περιοχή στην οποία και υφίσταται σύστημα ύδρευσης.


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα