Αναζήτηση
5 κορίτσια του Playboy που έγιναν διάσημες πρωταγωνίστριες ταινιών τρόμου! | iShow.gr
Ειδήσεις
5 κορίτσια του Playboy που έγιναν διάσημες πρωταγωνίστριες ταινιών τρόμου!
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013
12:45


Κι όμως έτσι έγινε η αρχή!

Αν και είναι συχνό να αντιμετωπίζεται με προκατάληψημια ηθοποιός, που έχει κάνει εξώφυλλο στο μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό, το γεγονός αυτό δεν αποτελεί τροχοπέδη για την επιτυχία της. Αυτό φαίνεται πως ισχύει από το παλιά στον κινηματογράφο. Τη μια στιγμή κάνεις μια προκλητική φωτογράφιση και την επόμενη βρίσκεσαι να πρωταγωνιστείς σε κορυφαία ταινία τρόμου.

Δείτε τις πιο γνωστές ηθοποιούς που ακολούθησαν αυτή την πορεία!

Drew Barrymore. Αν και την είχαμε δει σε παιδική ηλικία στον ET, η ηθοποιός μετά από αυτό το εξώφυλλο πρωταγωνίστησε στην τεράστια επιτυχία Scream, το 1996!

Kelly Brook. Από τα πιο καυτά ονόματα πλέον της showbiz, είχε κάνει το εξώφυλλο πριν την ταινία Piranha 3D (2010).

Mary καιMadeleine Collinson. Οι δίδυμες ηθοποιοί και μοντέλα, πρωταγωνίστησαν στην ταινία "Twins of Evil' του1971. Ήταν το πρώτο εξώφυλλο του Playboy που έγινε ποτέ με δίδυμες! Μπορεί αυτές να παρέμειναν στην αφάνεια, όμως η ταινία εκείνη την εποχή είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Yvette Vickers.Η μις Ιούλιος 1959 συμμετείχε ήδη σε ταινίες τρόμου. Η μεγάλη της επιτυχία ήταν τοκλασσικό "Attack of the 50 Foot Woman" (1958), το οποίο ξαναγυρίστηκε το 1993, με την επίσης Playmate,Daryl Hannah.

Grace Jones. Η αγαπημένη εβένινη καλλιτέχνις, είναι γνωστή ως ένα από τα πιο διαχρονικά Fashion Icon του παγκόσμιου στερεώματος. Ήταν ήδη τεράστιο αστέρι, όταν έκανε τη φωτογράφιση στο περιοδικό μαζί με τον τότε αγαπημένο της Dolph Lundgren. Ωστόσο η επιθετική της εικόνα, της χάρισε ρόλο τον επόμενο χρόνο στην ταινία "Vamp" 1986.Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ντρου Μπάριμορ
Κέλι Μπρουκ
Madeleine Collinson
Μαίρη Collinson
Ιβέτ Vickers
Γκρέις Τζόουνς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551