Αναζήτηση:
About Time (2013) – Ταξιδεύοντας στο χρόνο για ένα κορίτσι
Τρίτη, 14 Μαΐου 2013
22:01

Pame Cinema -

Τί θα κάνατε αν μαθαίνατε ξαφνικά πως έχετε το μοναδικό χάρισμα να μπορείτε να ταξιδεύετε στο χρόνο και να φτιάξετε τη ζωή σας όπως την ονειρεύεστε;

Ο Τim (Domhnall Gleeson, γιός του Brendan Gleeson) πάντως μόλις στα 21 του χρόνια μαθαίνει από τον πατέρα του (Bill Nighy) πως όλοι οι άνδρες της οικογένειάς τους έχουν αυτό το χάρισμα το χρησιμοποιεί για έναν μόνο λόγο: Να βρει κοπέλα. Έτσι μπορώντας να ζει ξανά και ξανά την ίδια στιγμή μέχρις ότου να την φέρει στα μέτρα του, εξασκεί αυτήν την δυνατότητα για να αποκτήσει την κοπέλα των ονείρων του, την Mary (Rachel McAdams).

Ρομαντική κομεντί του εξπέρ του είδους Richard Curtis που έχει γράψει το Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, το Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και το Αγάπη Είναι…και τώρα επανέρχεται με κάτι από την Μέρα της Μαρμότας σε παραλλαγή Βρετανικού χιούμορ.

Προς το τέλος πάντως του trailer ο μπαμπάς προειδοποιεί τον γιό για το φαινόμενο της πεταλούδας στα ταξίδια του χρόνου, ωστόσο δεν φαίνεται πως αυτό θα σημαίνει πως δεν θα έχουμε happy end, γιατί κάτι τέτοιο στις ταινίες του Curtis απλά δεν συμβαίνει.

Το About Time θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 6 Σεπτεμβρίου 2013.

Μαζί και το πρώτο poster:

 

 

 

 

About Time (2013) – Ταξιδεύοντας στο χρόνο για ένα κορίτσι

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα