Αναζήτηση
Τους κούφανε ο Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί» (video) | iShow.gr
Ειδήσεις
Τους κούφανε ο Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί» (video)
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
14:57

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα και ξάφνιασε με τις ιδιαίτερες απόψεις του για την ελληνική οικογένεια, την οποία παρομοίασε με τον Χίτλερ και τη μαφία.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει «κατακτήσει» να εκφράζεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο παρόλο που μερικές φορές μπορεί να προκαλεί διάφορα σχόλια.

«Οι μαμάδες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί, σε βάζει από κάτω. Είμαστε ένας λαός του ανατολικού τόξου που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή γίνεται σαν τη μαφία.

Αυτό, λοιπόν, είναι καλό να το αποφεύγουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Να τη “σκοτώνουν” γρήγορα την οικογένεια, το λέω ρητορικά. Να μην την έχει ανάγκη. Να μην αναφέρεται σε αυτό. Είναι πολύ μεγάλο θέμα των παιδιών που δεν απογαλακτίζονται γρήγορα και εύκολα.

Φταίνε και οι γονείς που θέλουν να είναι συνέχεια πάνω από το παιδί, να το φροντίσουν και τελικά δημιουργούνται όλες αυτές οι στρεβλώσεις και πλουτίζουν οι ψυχαναλυτές. Και τα ναρκωτικά πλουτίζουν. Όταν δεν τα αφήνεις να ονειρευτούν, καταλήγουν εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Μπέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551