Αναζήτηση:
Grudge Match (2014) – O Robert De Niro αντίπαλος στο ρινγκ με τον Sylvester Stallone
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012
16:22

Pame Cinema -

Ο Robert De Niro το 1980 ερμήνευσε τον Jake La Motta στο Raging Bull του Martin Scorsese που κατά πολλούς είναι ο καλύτερος ρόλος της τεράστιας καριέρας του.

Από την άλλη ο Sylvester Stallone είχε ερμηνεύσει τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 1976, έναν άλλο παλαιστή, τον Rocky Balboa, ρόλο που ερμήνευσε άλλες πέντε φορές, όχι  όμως με την ίδια επιτυχία.

Οι δύο σούπερ σταρς θα βρεθούν τώρα αντίπαλοι στα ρινγκ στην νέα ταινία με τίτλο Grudge Match, που θα έχει σαν θέμα της δύο απόστρατους παλαιστές που τους πείθει ο Kevin Hart να επιστρέψουν για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο για τελευταία φορά και να κλείσουν τις διαφορές τους.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί πάλι πριν από δεκαπέντε χρόνια, στο Cop Land του James Mangold και αυτή τη φορά θα έχουν μαζί τους και την Kim Basinger, η οποία θα ερμηνεύσει την γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η σκηνοθεσία θα είναι του Peter Segal (Anger Management) και το σενάριο θα γράψουν οι Tim Kelleher και Doug Ellin που προέρχονται από την τηλεόραση και ευτυχώς θα πρόκειται για κωμωδία, καθώς δύσκολα θα βγάλουν πάνω από δύο γύρους στο ρινγκ, αν καταφέρουν πρώτα και γλυτώσουν στην προπόνηση. Βέβαια ο Stallone δείχνει σε ιδιαίτερα καλή φόρμα για την ηλικία του, είναι τώρα 65 χρονών, ενώ ο De Niro στα 69 του δεν φαίνεται να περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και μάλλον από εκεί θα προέρχεται το πιο κωμικό στοιχείο.

Το Grudge Match θα βγει στις αίθουσες το 2014, χωρίς ακόμα να έχει πάρει οριστική ημερομηνία προβολής. Θα ενημερώνουμε καθώς θα προχωράει η παραγωγή.

Grudge Match (2014) – O Robert De Niro αντίπαλος στο ρινγκ με τον Sylvester Stallone

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα