Αναζήτηση:
Στην Κοζάνη για επενδύσεις ο Σάκης Ρουβάς
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018
18:24


Σε γνωστό εστιατόριο της Κοζάνης απαθανάτισε, σήμερα το μεσημέρι, η κάμερα τον Σάκη Ρουβά και τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.  

Το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του στο κέντρο της πόλης και αναχωρώντας από το εστιατόριο έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής και από «ρουβίτσες» που έσπευσαν για μία selfie με τον Σάκη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην περιοχή με την ιδιότητα του επενδυτή. Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για τον συγκεκριμένο τομέα.

Η παρουσία του άλλωστε σε ημερίδα στα Γιάννινα, πριν μερικές ημέρες, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παρευρισκόμενους. 

Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα πλάνα του είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μπορεί να προβάλλονται ως μία σημαντική εναλλακτική πηγή, συνήθως όμως συνοδεύονται και από κοινωνικές αντιδράσεις.

Δείτε βίντεο: 

Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα