Αναζήτηση:
Κώστας Μυλωνάς: Η φυλακή και η επιστροφή στην Ελλάδα για χάρη του έρωτα
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019
19:14


O Κώστας Μυλωνάς συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυτάραχη.
Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την απώλεια των γονιών του, με τον πατέρα του να φεύγει από τη ζωή όσο εκείνος ήταν στην ηλικία των 10 ετών. Ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα του ακολούθησε μόλις δυο μήνες αργότερα, λόγω θλίψης.

 Αφού μίλησε στην παρουσιάστρια για τα παιδικά του χρόνια και τον τρόπο ζωής του ως παιδί, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «αλητάκο», αποκάλυψε ότι μπήκε σε ορφανοτροφείο, αφού η γιαγιά του δεν ήθελε να τον κρατήσει. Μάλιστα, είπε στην παρουσιάστρια ότι σε ηλικία μόλις 13 χρόνων έφυγε στο εξωτερικό, ενώ περιέγραψε ότι όταν εργαζόταν στα καράβια το έσκαγε με αιτία μια γυναίκα. Ο Κώστας Μυλωνάς μίλησε και για τα έξι παιδιά του, τρία αγόρια και τρία κορίτσια από διαφορετικές γυναίκες, ωστόσο δεν επεκτάηθηκε περαιτέρω, παρά μόνο είπε ότι μιλούν μεταξύ τους σαφώς.

 Ο ίδιος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι αφορμή να επιστρέψει στην Ελλάδα στάθηκε ο έρωτάς του για μια γυναίκα, και διηγήθηκε την ιστορία παραδεχόμενος ότι «δεν ευδοκίμησε».

 Το κεφάλαιο φυλακή υπήρξε στη ζωή του, με τον ίδιο να μιλά στην παρουσιάστρια του Alpha γι' αυτό, ενώ μάλιστα ανέφερε το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει. Επίσης, αποκάλυψε ότι η τελευτάια του σύντροφος Βασιλική έγραψε βιβλίο με διηγήσεις από αυτό το κεφάλαιο ζωής και τόνισε ότι ήταν η μόνη που θα μπορούσε να εμπιστευτεί για κάτι τέτοιο.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Μετά τα μεσάνυχτα