Αναζήτηση:
Ετοιμάζεται συνέχεια του Alice in Wonderland του Tim Burton
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012
20:02

Pame Cinema -

Μια ταινία που κάνει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις οφείλει να μην σταματήσει σε μια, αλλά να επανέλθει με την προσδοκία να πάει αν όχι εξίσου αστρονομικά καλά, αλλά τουλάχιστον εξαιρετικά καλά.

Η απορία είναι πως το Alice in Wonderland του Tim Burton, έχει μείνει από το 2010 χωρίς sequel. Με 1,03 δις εισπράξεις  είναι η δωδέκατη από τις 13 μόλις ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου που έχουν πιάσει 10ψήφιο νούμερο, με το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών των εσόδων, το 67.4% να προέρχονται από την εκτός ΗΠΑ αγορά και είναι η πέμπτη ταινία της Disney με τις μεγαλύτερες εισπράξεις.

Τώρα , δύο χρόνια μετά, η Disney ανακοίνωσε πως προχωράει στο Alice in Wonderland 2 – αυτός είναι ο προσωρινός τίτλος της ταινίας – και γι αυτό το λόγο έχει προσλάβει την Linda Woolverton που είχε γράψει και την πρώτη ταινία. Η Woolverton έχει αποδειχτεί χρυσή πέννα για την Disney, καθώς έχει γράψει και τα σενάρια για το Beauty and the Beast, το Lion King και το Mulan, όλες οι ταινίες μεγάλες επιτυχίες.

Εκτός από την ίδια σεναριογράφο ανέθεσε την παραγωγή στην ίδια ομάδα των Joe Roth, Suzanne Todd και Jennifer Todd, ωστόσο δεν έχει γίνει καμιά αναφορά για τον σκηνοθέτη της ταινίας, ίσως γιατί προσπαθεί ακόμα να πείσει τον Tim Burton να επιστρέψει.

Ο Burton πάντως δεν συνηθίζει να κάνει sequels, το μόνο που έχει κάνει στην πολύχρονη πορεία του ήταν το Batman Returns το 1992. Το ερώτημα παραμένει εξίσου και για τον Johnny Depp που επίσης δεν έχει αναφερθεί αν θα επιστρέψει, ο οποίος βέβαια συνήθως πάει πακέτο με τον Burton.

Σχετικά με την υπόθεση του Alice 2 τώρα, πιθανόν να ακολουθήσει το βιβλίο του ίδιου του Lewis Carroll με τίτλο  ‘Through the Looking Glass’ που είναι η συνέχεια της ιστορίας.

Η Disney αναβιώνει με τη σειρά όλα τα παραμύθια, με επόμενο το Maleficent με την Αngelina Jolie στο ρόλο της κακιάς μάγισσας στην νέα εκδοχή της Ωραίας Κοιμωμένης, ενώ πρόσφατα ανήγγειλε και την καινούργια Σταχτοπούτα.

Για ό,τι νεώτερο θα ενημερώνουμε καθώς θα προχωράει η παραγωγή.

Ετοιμάζεται συνέχεια του Alice in Wonderland του Tim Burton

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα