Αναζήτηση
Λιάγκας: "Γίνονται καψόνια στην Ελένη; - Ο Ουγγαρέζος εκδιώχθηκε από το πάνελ ενώ ήταν πρώτος " | iShow.gr
Ειδήσεις
Λιάγκας: "Γίνονται καψόνια στην Ελένη; - Ο Ουγγαρέζος εκδιώχθηκε από το πάνελ ενώ ήταν πρώτος "
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022
19:12Ένα από τα βασικά θέματα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών είναι τα σύννεφα στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Πολλές είναι οι εκπομπές που έχουν ασχοληθεί με τις ολιγόλεπτες -πια- εμφανίσεις του παρουσιαστή στη ροή του προγράμματος.

Το ζήτημα σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για καψόνι.

"Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο. Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση πιο αριστερά, πιο αριστερά" ανέφερε ο παρουσιαστής, με τον Τάσο Τεργιάκη να του απαντά: "Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή".

"Ήταν πρώτος στο πάνελ στην αρχή, μετά πήγαινε και μια θέση παρακάτω και τώρα νομίζω εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Δεν έχω καταλάβει. Κάτι τέτοιο γίνεται; Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο ας πούμε…" συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Όλοι κάθονται στην πρώτη θέση και όλοι στη τελευταία στην Ελένη" επέμεινε από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης.

Στη συνέχεια, το πάνελ του "Πρωινού" αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπήρξε πρόβλημα στη συνεργασία όταν δέχτηκε άλλη επαγγελματική πρόταση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

"Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;" αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη, Τάσο Τεργιάκη να απαντά: "Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα δύο λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα".

Δείτε το βίντεο:
Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Γιώργος Λιάγκας
Δημήτρης Ουγγαρέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551