Αναζήτηση:
Μαρία Κορινθίου: Ξέσπασε σε κλάματα με την κριτική του Τάκη Βουγιουκλάκη για το Κατερινιώ
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018
22:28

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» στο θέατρο Broadway. Μετά το τέλος της παράστασης ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκάκη, Τάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση αλλά και για τη Μαρία Κορινθίου.

«Η Μαρία είναι λαμπερή, ταλαντούχα γυναίκα με αυτοπεποίθηση που γεμίζει τη σκηνή. Απέδωσε το Κατερινιώ μοναδικά, με τη δική της σφραγίδα έτσι που δεν έκανα καμία σύγκριση στο μυαλό μου. Υπάρχουν περιπτώσεις που μιμούνται και αυτό είναι το λάθος. Σήμερα κανένας από τους ηθοποιούς δε μιμήθηκε. Αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία της παράστασης. Η Μαρία πήρε τη σκυτάλη των μεγάλων και προχωράει μόνη της με πολύ αυτοπεποίθηση, το τεράστιο ταλέντο ,την ακτινοβολία,  τη λάμψη της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και παραγωγός.

Η Μαρία Κορινθίου που βρισκόταν δίπλα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα.

«Τι να πω παιδιά, πάλι θα με κοροϊδεύουν. Είναι λόγια από τέτοιους ανθρώπους, είναι θησαυρός για μένα, είναι πολύ σημαντικό, δε με νοιάζει τίποτα άλλο. Από τέτοιους ανθρώπους, τέτοια λόγια, το να με σέβονται έτσι, αυτό είναι που θέλω και πρέπει να κρατάω και αυτό κρατάω. Από αυτούς τους ανθρώπους έχει σημασία να τα κρατάω. Εννοείται ότι συγκινούμαι με τέτοια λόγια κι ας πούνε ότι θέλουν. Ότι και να κάνω λένε, και τώρα θα πούνε. Σε αυτό το μπλα, μπλα θα γυρίσω να πω  «σεβασμός έστω σε αυτούς που μου απλώνουν το χέρι»» σχολίασε η ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα