Αναζήτηση:
Θρήνος για τον Πύρρο Δήμα: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
16:33


Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρου Δήμα, Αναστασία, μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Αναλυτικά ηανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ  Πύρρου Δήμα".

Ο Πύρρος Δήμας, ο Ολυμπιονίκης που χάρισε τρία χρυσάκαι ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, μετον καρκίνο. Τότε, όταν είχε ερωτηθεί γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε:

«Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στοκεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δενέφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω τηνΑναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...».

Να σημειωθεί πως πέρυσι ο Πύρρος Δήμας είχε χάσει και τον πατέρα του από ανακοπή καρδιάς.

Πληροφορίες:Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών

Πηγή: koutipandoras.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα