Αναζήτηση
Η γυναίκα που έκανε τη Βουγιουκλάκη να… επιτεθεί στον Παπαμιχαήλ | iShow.gr
Ειδήσεις
Η γυναίκα που έκανε τη Βουγιουκλάκη να… επιτεθεί στον Παπαμιχαήλ
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015
19:59


Ονομάζεται Μπέτυ Αρβανίτη κι έχει απίστευτο ταλέντο στην υποκριτκή. Στη θεατρική παραγωγή "Ο θείος Βάνιας" έπαιξε με το ΔημήτρηΠαπαμιχαήλ κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπόρεσε να κρύψει τη ζήλια της.

Η Κική Σεγδίτσα, γνωστή δημοσιογράφος υποστήριξε ότι κάποιο βράδυ επιτέθηκε στον άντρα της άσχημα κι αν δεν επενέβαινε εκείνη, θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Η δημοισογράφος δικαιολόγησε την ηθοποιό λέγοντας πως"έβγαζε τις ζήλιες της εγκυμοσύνης", διότι ουδεμία σχέση είχαν οι δυο συμπρωταγωνιστές μεταξύ τους. Αφού λύθηκε η παρεξήγηση, οι δυο τοτυς συνεχισαν να είναι φίλοι.

Η Μπέτυ Αρβανίτη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1939. Μεγάλωσε σε οικογένεια αστών με αρκετές ανέσεις και φοίτησε σε καλά σχολεία της πόλης, ενώ από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Το θέατρο ήταν ανέκαθεν η μεγάλη αδυναμία της. Παρόλο που οι κινηματογραφικές ταινίες της χάρισαν μεγάλη δημοσιότητα, εκείνη πάντα προτιμούσε το σανίδι. Από το 1987 εγκατέλειψε τον κινηματογράφο. Ίδρυσε τη θεατρική εταιρία Πράξη που εδρεύει στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας και μέχρι σήμερα, ανεβάζει σημαντικές παραστάσεις.


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Μπέτυ Αρβανίτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551