Αναζήτηση:
Χατζηβασιλείου σε Βερύκιο: Οταν έχει κανείς οστεοπόρωση
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018
15:04


Ένας άκρως απολαυστικός διάλογος εκτυλίχθηκε σήμερα στο Happy Day ανάμεσα σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμο Βερύκιο. 

Πρόκειται για τη συνέχεια της χθεσινής τους κουβέντας περί… αντικατάστασης της παρουσιάστριας το απαραίτητο διάστημα της εγκυμοσύνης.

«Άνοιξες την όρεξη σε άλλη φίλη σου. Μιλούσα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μου λέει “Εγώ θα έρθω στην εκπομπή”!», είπε η Σταματίνα και αμέσως ο αντιπρόεδρος του Alpha βρήκε την αφορμή για να ρίξει τα βέλη του.

«Δεν μπορεί να έρθει, κόβεται λόγω ηλικίας…», είπε ο Δήμος Βερύκιος αρχικά. Όταν δε του είπαν πως η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», «Βάζει κάτω δύο εικοσάρες», τότε ο δημοσιογράφος τον διόρθωσε λέγοντάς του: «Όχι δύο εικοσάρες! Τρεις εικοσάρες!».Η απάντηση πάντως δεν άργησε να έρθει από την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» η οποία μίλησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Οταν λοιπόν ρωτήθηκε για τα σχόλια για την ηλικία της που αναφέρθηκαν στο «Happy Day», η παρουσιάστρια είπε:

«Αν έχει κανείς οστεοπόρωση, πραγματικά του συστήνω να αποφύγει να κάνει τροχό με ένα χέρι».

Το καρφί ήταν για τον Δήμο Βερύκιο αφού ως γνωστό την περασμένη εβδομάδα είχε ανεβάσει βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου την έδειχνε να κάνει ρόδα με το ένα χέρι και τότε ο Βερύκιος είχε κάνει πάλι σχόλιο για την ηλικία της.Click video for sound
Video

Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Happy Day στον Alpha