Αναζήτηση:
Ανατροπή! Επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του "My Style Rock"
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020
15:59


Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την επιστροφή του «My Style Rocks»,που διακόπει απότομα λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.


Όπως έγινε γνωστό  παρουσιάστρια του Show παραμένει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία και θα υποδέχεται τόσο τα κορίτσια του διαγωνισμού όσο και την ακριτική επιτροπή. 
Τι γίνεται όμως με τους κριτές; 
Μέχρι πρότινος η κριτική επιτροπή παρέμενε όπως ήταν πριν την πανδημία δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς.


Όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα αυτά άλλαξαν, οι κριτές παραμένουν τρείς, ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς θα αποχωρήσει από το παιχνίδι μόδας, καθώς προτεραιότητά του τώρα είναι η παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, "Το κλουβί με τις τρελές". Από την μεριά τόσο του ΣΚΑΙ όσο και του Λάκη Γαβαλά ήθελαν η συνεργασία αυτή να συνεχίσει καθώς ο ίδιος εκπέμπει ένα πιο χαλαρό ύφος στο παιχνίδι. 
Έτσι λοιπόν, την θέση του Λάκη Γαβαλά θα πάρει ένα παλιό γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο. Ακριβώς, ο λόγος για τον Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος ήταν στην κριτική επιτροπή του πρώτου "My Style Rocks" με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη.
Παράλληλα υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον φωτογράφο να συνεχίζει και την νέα σεζόν στο "Happy Day" ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 
Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες καθώς ο ΣΚΑΪ θέλει ο καινούργιος κύκλος, ο τέταρτος κατά σειρά του «My Style Rocks» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε απόγευμα να… ροκάρει με στιλ στο τηλεοπτικό.
Newsit.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα