Αναζήτηση:
Άκης Πετρετζίκης: "Ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει"! Τι ετοιμάζει;
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014
11:04
Σε δημιουργικό τρέξιμο βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες ο Άκης Πετρετζίκης!

Μπορεί να μην αναλάβει φέτος τη στήλη μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του Mega, όμως θα παρουσιάσει δύο δικές τους εκπομπές, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία! Παράλληλα, ετοιμάζει και κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef βρίσκεται στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας πριν κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο μαγειρικής με την υπογραφή του!

O ίδιος, μέσα από τη σελίδα του στο instagram, δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του λέγοντας:

"Και φτάσαμε στην τελική ευθεία..... Ο τελικός έλεγχος του βιβλίου ! Ειλικρινά ό,τι μα ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε βιβλίο μαγειρικής ποτέ και αυτό σας το υπογράφω . Αν όλα παν καλά πρώτα ο Θεός , Χριστούγεννα θα υπάρχει στα βιβλιοπωλεία ευχαριστώ τον μέγιστο @dimitrispoupalos ,απίθανο team τής @busybuilding την κούκλα και καλύτερη food stylist του πλανήτη tina webb και βεβαίως την ομαδάρα μου @jbouro @geo_milano @maryroseandr που ότι και να πω γι αυτούς είναι λίγο ! Γι αυτό το βιβλίο τρέχουμε όλοι 15 μήνες έχουμε κάνει 12 φωτογραφίσεις σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και έχουμε δουλέψει ασταμάτητα τόσο καιρό ! Είναι το πρώτο μου βιβλίο και όταν το δείτε θα καταλάβετε γιατί αργήσαμε τόσο φιλάκια πολλά ( και είναι ο 11η φορά που κάνω check στα τελικά κείμενα 100% εγγυημένες συνταγές έκπληξη)"

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα