Αναζήτηση
Τσαφούλιας: Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε | iShow.gr
Ειδήσεις
Τσαφούλιας: Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023
13:17Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει, ο σκηνοθέτης και δημιουργός του "Ετερος Εγω", Σωτήρης Τσαφούλιας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Γεια σου".

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο όνομα του Γιάννη Μπέζου κατά την απολογία του.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας που έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο, ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για έναν μυστήριο άνθρωπο, αλλά για έναν άνθρωπο που δεν ξοδεύει ανούσια την αγάπη και τη φιλία του και επισήμανε πως δεν κατηγορείται για κάτι.

"Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Τι μας νοιάζει, λοιπόν, ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Άμα είναι μυστήριος και δεν ενοχλεί κανέναν, ας είναι μυστήριος. Ο Γιάννης δεν είναι μυστήριος άνθρωπος. Απλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται.

Πρέπει να την κερδίσεις. Αν την κερδίσεις, βλέπεις μια πανδαισία χρωμάτων και σκέψης και γέλιου και οράματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Ναι, κάποιοι είναι μυστήριοι και κάποιοι δεν είναι. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις τον συνάνθρωπο σου, μπορείς να είσαι ό,τι θες", είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σωτήρης Τσαφούλιας
Γιάννης Μπέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551