Αναζήτηση:
Πρεμιέρα ξένων σειρών στο ΣΚΑΪ
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014
14:59
Πρεμιέρα με συγκλονιστικά διπλά επεισόδια, κάνουν η μαύρη κωμωδία Nurse Jackie και η αστυνομική σειρά Blue Bloods την Παρασκευή, 11 Απριλίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο πρώτος κύκλος της μαύρης κωμωδίας Νurse Jackie ξεκινά την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 01:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Edie Falco, η οποία κατέκτησε το βραβείο ΕΜΜΥ για την ερμηνεία της ως Jackie Peyton, μίας νοσοκόμας που προσπαθεί να επιβιώσει στο τρελό περιβάλλον του τμήματος επειγόντων περιστατικών, καταναλώνοντας τα παυσίπονα σαν καραμέλες, ώστε να αντεπεξέλθει στο καθήκον, μέρα και νύχτα. Στο σημερινό διπλό επεισόδιο, πρωτοεμφανίζεται η Jackie,η έμπειρη νοσοκόμα της Εντατικής σε νοσοκομείο του Μανχάτταν, η οποία κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: δεν αφήνει τους κανόνες να την περιορίσουν όταν βάλει στο μυαλό της έναν δίκαιο, κατά την άποψή της, σκοπό.

Η δύσκολη μέρα της στο νοσοκομείο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο με την άφιξη της νέας και άπειρης νοσηλεύτριας Zoey, και τις απαιτήσεις του «ζωηρού» γιατρού Dr. Cooper. Για να αντεπεξέλθει, βασίζεται στον εραστή της, το φαρμακοποιό Eddie Walzer, όχι μόνο για ηθική, αλλά και για «χημική» υποστήριξη. Ακόμη, η Jackie και ο σύζυγός της, ο Kevin, ανησυχούν για την μεγαλύτερη κόρη τους, την Grace, η οποία παρουσιάζει συμπτώματα έντονου άγχους. Στο νοσοκομείο, ένας εξαγριωμένος ασθενής χτυπά την Jackie, η οποία για να αντιμετωπίσει τον πόνο ρίχνει στον καφέ της ένα πανίσχυρο αναλγητικό. Δυστυχώς, ο καφές με το «μυστικό» περιεχόμενο θα καταλήξει στα χέρια της προϊσταμένης της.

Πρωταγωνιστούν οι Edie Falco (Jackie Peyton), Eve Best (Dr. Eleanor “Ellie” O’Hara), Peter Facinelli (Dr. Fitch Cooper), Merritt Wever (Zoey Barkow), Haaz Sleiman (Mohammed “Mo Mo” de la Cruz), Paul Schulze (Eddie Walzer), Anna Deavere Smith (Gloria Akalitus), Dominic Fumusa (Kevin Peyton).


Το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου αλλά και το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς Blue Bloods, προβάλλεται την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 23:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Η αγαπημένη αστυνομική σειρά που έκανε τον νόμο και την τάξη οικογενειακή υπόθεση, επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της, ο οποίος επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου η υπηρεσία πληροφοριών ενημερώνει τον Frank ότι η πόλη τίθεται σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού, καθώς υπάρχει ο φόβος τρομοκρατικού χτυπήματος μέσα στις επόμενες 24 ώρες – χτύπημα που θα περιλαμβάνει βιολογικά όπλα. Ο Frank θέλει να ερευνήσει την υπόθεση μέσα σε απόλυτη μυστικότητα για να μην προκληθεί πανικός, όμως ο δήμαρχος της πόλης διαφωνεί και προτιμά να δημοσιοποιήσει το θέμα για να προφυλάξει τη δημόσια ασφάλεια.

Τελικά, δέχεται να δώσει στον Frank 6 ώρες για να εντοπίσει και να συλλάβει τους τρομοκράτες. Και ενώ η αγωνία έχει κορυφωθεί ξεκινά ο τρίτος κύκλος όπου ο Jamie αποκτά καινούργιο συνεργάτη, όμως οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους θα πυροδοτήσουν συχνά την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του κύκλου. Η Linda επιστρέφει στη δουλειά της ως νοσοκόμα της Εντατικής, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση της με το σύζυγό της. Την ίδια στιγμή ένας επικίνδυνος εγκληματίας επιστρέφει από το παρελθόν του Danny ζητώντας εκδίκηση και ο Frank, που στον προηγούμενο κύκλο σκεφτόταν σοβαρά να παραιτηθεί, φαίνεται πως έχει λάβει οριστικά την απόφασή του.

Γκεστ σταρ στο ρόλο του επικίνδυνου κακοποιού Benjamin Walker, ο Michael Madsen, γνωστός από το ρόλο του στην ταινία «Reservoir Dogs». Πρωταγωνιστούν οι Tom Selleck (Frank Reagan), Donnie Wahlberg (Danny Reagan), Bridget Moynahan (Erin Reagan-Boyle), Will Estes (Jamie Reagan), Len Cariou (Henry Reagan), Amy Carlson (Linda Reagan), Sami Gayle (Nicky Reagan-Boyle)

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Blue Bloods
  Nurse Jackie