Αναζήτηση
Ματθίλδη Μαγγίρα: Αγνώριστη με γκρίζα μαλλιά - Η σπάνια εμφάνιση με την εξωτικής ομορφιάς κόρη της | iShow.gr
Ειδήσεις
Ματθίλδη Μαγγίρα: Αγνώριστη με γκρίζα μαλλιά - Η σπάνια εμφάνιση με την εξωτικής ομορφιάς κόρη της
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022
10:37

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη της Λήδα Φόστερ. Η ίδια απέκτησε την κόρη της με τον πρώην σύζυγό της και Αμερικανό μουσικό παραγωγό Alex Foster.

Σήμερα η Λήδα είναι 18 ετών και έχει εξωτική ομορφιά. Η νεαρή συνόδευσε τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, σε αυτή την εμφάνιση είδαμε τη Μαγγίρα με νέα εμφάνισή της, αφήνοντας τα φυσικά μαλλιά της.

Με το νέο της hairlook την είδαμε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, στην φιλανθρωπική συναύλια-αφιέρωμα στην Τζένη Βάνου. Η Λήδα Φόστερ ζει στην Αμερική μαζί με τον πατέρα της από την ηλικία των 15 και όπως η ίδια η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η Λήδα επέλεξε να φύγει έπειτα από το bulling που υπέστη από καθηγητές στο σχολείο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε δηλώσει: "Η Λήδα έφυγε πριν από λίγο καιρό. Θα μείνει μόνιμα εκεί, συνεχίζοντας το σχολείο της στη Νέα Υόρκη. Είναι μεγάλη αλλαγή, καθώς πηγαίνει στην άλλη της πατρίδα, που αγαπά εξίσου και της αρέσει πολύ. Πήγε, γιατί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από το ελληνικό σχολείο. Φοιτούσε στο μουσικό σχολείο Αλίμου, όπου υπέστη bullying από κάποιους καθηγητές... Το παιδί μου έφυγε αρκετά νωρίς εξαιτίας αυτού του γεγονότος."


Ματθίλδη Μαγγίρα

Ματθίλδη Μαγγίρα

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ματθίλδη Μαγγίρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551