Αναζήτηση:
Πρόστιμο για τους Ράδιο Αρβύλα
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
16:44Μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, όμως σε αυτήν την περίπτωση τα νέα είναι άσχημα για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 (διότι η τότε εκπομπή έπαιζε στο κανάλι του), καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κυρανίδη.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε προβάλλει και σχολιάσει ένα σατιρικό βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Κυρανίδη ο οποίος μιλούσε με πολύ λεπτή φωνή, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπέφερε από καρκίνο του λάρυγγα και εξ’ αυτού είχε επηρεαστεί και η φωνή του.

Ο οδηγός έκανε αγωγή προς την εκπομπή, η οποία πρόσφατα επιδικάστηκε και βγήκε η απόφαση για αποζημίωση 100.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του κύριου Κυρανίδη στην εκπομπή, ο πελάτης του διεκδίκησε αρχικά μία επανόρθωση από τους συντελεστές της εκπομπής, όμως εκείνοι το αρνήθηκαν διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.


Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Ευτυχείτε!