Αναζήτηση:
Fast & Furious 6 (2013) – To πρώτο trailer προσγειώθηκε εντυπωσιακά
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013
03:22

Pame Cinema -

Πρώτη γεύση από την επική έκτη συνέχεια του Fast & Furious, όπου άντρες με σώματα bodybuilder και καυτές γυναίκες ζουν στην κόψη οδηγώντας dream cars’ σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και αυτή τη φορά προστίθενται στο θέαμα τανκς, αεροπλάνα και πολλές εκρήξεις.

Ο Justin Lin επιστρέφει για τέταρτη φορά στο τιμόνι της σειράς και αξιοποιεί όλο σχεδόν το καστ του Fast 5, που έκανε το απίστευτο ποσό των 626 εκ. σε εισπράξεις, ενώ το ενισχύει ακόμα περισσότερο με νέες και παλιές συμμετοχές.

Έτσι, εκτός από το βασικό τρίο των Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O’ Conner) και Jordana Brewster (Mia Toretto), έχουμε από το Fast 5 τον Dwayne”The Rock”Johnson (Luke Hobbs), Sung Kang (Han), Gal Gadot (Gisele Harabo), Tyrese Gibson (Roman Pearce), Ludacris (Tej Parker) και Elsa Pataky (Elena), ενώ επανέρχεται από το παρελθόν η Michelle Rodriguez ως Letty και έχουμε νέες προσθήκες  με τον Luke Evans και την Gina Carano.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Από τότε που η ληστεία που οργάνωσαν ο Dom (Diesel) και ο Brian(Walker) κατεδάφισε την αυτοκρατορία ενός βαρόνου στο Ρίο και απέφερε στην ομάδα τους 100 εκατομμύρια, οι ήρωες μας είναι διεσπαρμένοι σε όλη την υδρόγειο. Όμως, αδυνατώντας να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και ζώντας για πάντα στη φυγή έχουν μισή ζωή.

Εν τω μεταξύ ο Hobbs (Johnson) έχει εντοπίσει μια οργάνωση από θανατηφόρα επιδέξιους οδηγούς που δρουν σε 12 χώρες, των οποίων ο εγκέφαλος (Evans) έχει για αδίστακτη  υπαρχηγό την Letty (Rodriguez), τον πρώην έρωτα του Dom που θεωρείτο νεκρή. Ο μόνος τρόπος να σταματήσει την εγκληματική δράση τους είναι να τους ξεπεράσει στο δρόμο, έτσι ο Hobbs ζητά από τον Dom να συγκεντρώσει την ελίτ ομάδα του στο Λονδίνο. Η πληρωμή? Πλήρης αμνηστία για όλους, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να ξαναβρούν τις οικογένειές τους.

Το σενάριο του Fast & Furious 6 είναι πάλι του Chris Morgan, σεναριογράφου των τριών τελευταίων FF, που ήταν σκηνοθέτης ο Lin, τα γυρίσματα έγιναν στην Αγγλία, την Ισπανία και τη Σκωτία και θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 24 Μαΐου 2013.

Επ΄ ευκαιρία κυκλοφόρησε και το επίσημο poster:

fast-and-furious-6-teaser-poster

Fast & Furious 6 (2013) – To πρώτο trailer προσγειώθηκε εντυπωσιακά

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα