Αναζήτηση:
ΝΕΒΜΑ- Κατερίνα Στικούδη- Shaya & Κόκκινα Χαλιά: Όλοι μαζί για καλό σκοπό!
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012
10:43

Αυτές τις γιορτές δεν θα μείνει μόνος του κανείς!

Χριστούγεννα… Mαζί!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αlpha 98 9 γίνεται η παρέα μας τα Χριστούγεννα γιατί αυτές τις γιορτές δεν θα μείνει μόνος του κανείς! Στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου o Alpha 98 9 και το Athens Metro Mall διοργανώνουν με την υποστήριξη του Alpha, των Village Cinemas και τον Δήμο Αγίου Δημητρίου ένα τριήμερο χριστουγεννιάτικο happening φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

O Αlpha 98 9 θα εκπέμπει ζωντανά από τις 10:00 έως τις 14:00 μέσα από το Athens Metro Mall σε ένα μοναδικό τριήμερο, πλούσιο σε εορταστικές εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Αlpha 98 9 περιλαμβάνει: Ζωντανή μουσική και μουσικές επιλογές από γνωστούς dj, δωρεάν προβολές ταινιών στα Village Cinemas, επώνυμους καλεσμένους όπως τους ΝΕΒΜΑ, την Κατερίνα Στικούδη, την Shaya, τα Κόκκινα Χαλιά, δωροεπιταγές για το κοινό, εργαστήρια για τα παιδιά, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις και όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση από τον Alpha 98 9.

Στο πλαίσιο της τριήμερης αυτής εκδήλωσης, ο Alpha 98 9 και το Athens Metro Mall προσκαλούν τους ακροατές να συγκεντρώσουν παιχνίδια για παιδιά οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, καθώς και παιδικά βιβλία για τις σχολικές βιβλιοθήκες του Δήμου.

 

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα