Αναζήτηση:
Μαρία Κωνσταντάκη: «Σε αυτή τη δουλειά το ταλέντο δεν είναι μπούσουλας, χρειάζεται επιμονή και υπομονή»
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014
19:05
Η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός της νέας γενιάς, ξεκίνησε την τηλεόραση σε μια περίοδο που ήδη είχε ξεκινήσει την κάμψη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο αυτή, παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική και σχολιάζει το αν σήμερα νιώθει δικαιωμένη από τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Για την περίοδο που ξεκίνησε την τηλεόραση αναφέρει:

«Πραγματικά, όταν μπήκα στην τηλεόραση, είχε ήδη αρχίσει η κάμψη. Θυμάμαι, στα «Υπέροχα Πλάσματα» δεν υπήρχε κρίση, αλλά ούτως ή άλλως ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, οπότε ήταν πάρα πολύ λίγα τα χρήματα που έπαιρνα» τόνισε στο  περιοδικό  Hello.

Όσο για το αν έχουν υπάρξει στιγμές που έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την τηλεόραση απαντά:

« Πολλές φορές. Κάθε χρόνο αντιμετώπιζα ένα φοβερό δίλημμα. Μήπως να τα παρατήσω; Μήπως δε με θέλει ο χώρος; Και τα πρώτα χρόνια δεν έβλεπα καν τηλεόραση, γιατί αποφοίτησα από τη δραματική σχολή Βεάκη, ήμουν καθαρά θεατρικά προσανατολισμένη και υπήρχε μια απαξίωση της τηλεόρασης. Λέγαμε τότε: «Τηλεόραση εμείς; Όχι, δα». Οπότε, ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Τελειώνοντας τη σχολή είχα πει ότι θα δώσω ένα χρονικό περιθώριο δέκα χρόνων, στο οποίο θα ήθελα να έχω καταφέρει κάτι.»

Για το αν νιώθει δικαιωμένη για τις αποφάσεις της ή αν θα επέλεγε κάτι άλλο αν γυρνούσε το χρόνο πίσω εκμυστηρεύεται:

«Δεν θα λειτουργούσα διαφορετικά, γιατί μέχρι στιγμής έχουν πάει καλά τα πράγματα και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα δικαίωσης. Σιγά και την απόφαση! Μιλάμε για μια δουλειά στην οποία το ταλέντο δεν είναι μπούσουλας, χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή, και να συνεχίζεις να σηκώνεσαι όρθιος. Έχω Επιμονή και φοβερή προσαρμοστικότητα όλα αυτά τα χρόνια στο να κάνω άλλες δουλειές, που μου δώσουν κάποια χρήματα για να ζήσω γιατί, προφανώς αν βασιζόμουν μόνο στο θέατρο, θα τα είχα παρατήσει.»


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα