Αναζήτηση:
Nymphomaniac (2013) – Το τέταρτο ‘ορεκτικό’ trailer
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013
12:34

Pame Cinema -

O Lars von Trier από την ημέρα που έφυγε από τις Κάννες σαν persona non grata το 2011 δεν σταμάτησε στιγμή να είναι στην επικαιρότητα και να παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας σαν εξίσου μεγάλος μαιτρ όπως είναι στην σκηνοθεσία.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις πως το Nymphomaniac θα είναι δύο ταινίες διάρκειας σχεδόν πέντε ωρών συνολικά, επιβεβαιώνεται και η πρεμιέρα του για τις 25 Δεκεμβρίου στην πατρίδα του Δανία και στη Νορβηγία, αλλά εξήγησε πως αυτή θα είναι η soft εκδοχή της. Την hard core εκδοχή της πιθανόν να την κρατάει για τις Κάννες του 2014, όπου ο Διευθυντής του φεστιβάλ είχε δηλώσει σε σχετική με την απουσία του Trier ερώτηση πέρσι, πως είχε θεωρηθεί ανεπιθύμητο άτομο το 2011, όχι για πάντα, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα για τυχόν επιστροφή του.

Εν τω μεταξύ ο τρομερός Δανός εξακολουθεί και δίνει στη δημοσιότητα ένα ‘ορεκτικό’ – όπως τα ονομάζει αυτά τα teasers – κάθε μήνα, ένα για κάθε κεφάλαιο της ταινίας του που αποτελείται συνολικά από οκτώ.

Το τέταρτο έχει τίτλο Delirium και είναι το λιγότερο αποκαλυπτικό από όλα, ενώ είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο. Προφανώς κάθε κεφάλαιο θα έχει τη δική του αισθητική εκτός από ιστορία, κάτι που μας κάνει ακόμα πιο ανυπόμονους να δούμε τί θα είναι τελικά το αποτέλεσμα της πιο προκλητικής – όπως φαίνεται – μέχρι σήμερα δουλειάς του.

Να θυμίσουμε πως το Nymphomaniac αφηγείται την ιστορία τηςJoe, μιας γυναίκας κοντά στα πενήντα, η οποία βρίσκεται χτυπημένη στην αυλή ενός σπιτιού και αφού ο ιδιοκτήτης του την περιθάλπει, εκείνη θα του αφηγηθεί την ερωτική της ζωή από τα νιάτα της μέχρι τώρα.

Στο ρόλο της νυμφομανούς Joe θα είναι η Charlotte Gainsbourg, η Stacy Martin θα είναι η ίδια σε νεαρή ηλικία, ο Stellan Skarsgard θα είναι ο Seligman, ο ιδιοκτήτης που την βοηθάει και μαζί τους ένα μεγάλο καστ από τους Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman, Willem Dafoe και Connie Nielsen.

To poster με τους τίτλους των κεφαλαίων:

nymphomaniac_4

 

 

 

Nymphomaniac (2013) – Το τέταρτο ‘ορεκτικό’ trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα