Αναζήτηση:
Φεστιβάλ Καννών 2013 – Η μεγάλη πρεμιέρα σε εικόνες
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013
19:41

Pame Cinema -

Με οικοδέσποινα την Audrey Tautou έγινε χθες η τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ των Καννών  όπου Πρόεδρος της 9μελούς κριτικής επιτροπής είναι ο Steven Spielberg. Μετά την παρουσίαση όλων των μελών ο Leonardo Di Caprio είχε την τιμή να ανοίξει επίσημα το φεστιβάλ, για να ακολουθήσει σε επίσημη πρεμιέρα η ταινία του  Ο Υπέροχος Γκάτσμπι.

Ο καιρός δεν επεφύλαξε την καλύτερη υποδοχή, καθώς έβρεχε συνεχώς, αυτό όμως δεν πτόησε τα μεγάλα αστέρια που παρέλασαν στο κόκκινο χαλί με περίσσια λάμψη.

Το καστ και οι συντελεστές του The Great Gatsby:

The-Great-Gatsby-Premiere_2

Από αριστερά: H Catherine Martin που έφτιαξε τα κοστούμια, Elizabeth Debicki η αποκάλυψη της ταινίας στο ρόλο της Jordan (σημειώστε το όνομά της προφέρεται Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και θα ακούμε συνέχεια στο μέλλον για την 22χρονη πανύψηλη Αυστραλέζα – είναι 1,80), Craig Pearce-σεναριογράφος, Baz Luhrmann-σκηνοθέτης, Joel Edgerton, Carey Mulligan, Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio, Amitabh Bachchan. 

Η Κριτική Επιτροπή:

jury_cannes

Από αριστερά: Cristian Mungiu (σκηνοθέτης), Daniel Auteuil (ηθοποιός), Nicole Kidman (ηθοποιός), Naomi Kawase (σκηνοθέτης), Lynne Ramsay (σκηνοθέτης-σεναριογράφος-παραγωγός), Steven Spielberg (σκηνοθέτης-παραγωγός), Ang Lee (σκηνοθέτης), Vidya Balan (ηθοποιός), Christoph Waltz (ηθοποιός).

The-Great-Gatsby-Premiere
audrey tautou
Tautou_Spielberg
cindy crawford
Paz Vega
Lee_Kidman_Spielberg
The-Great-Gatsby-Premiere_1
Leonardo DiCaprio

 

cannes_opening
Σε ρυθμό Great Gatsby

 

Φεστιβάλ Καννών 2013 – Η μεγάλη πρεμιέρα σε εικόνες

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα