Αναζήτηση
Οδεύει προς την πρωϊνή ζώνη του Open η Μάριον Μιχελιδάκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Οδεύει προς την πρωϊνή ζώνη του Open η Μάριον Μιχελιδάκη
Σάββατο, 7 Μαΐου 2022
20:37


Για την πρωϊνή ζώνη του Open προορίζεται η Μάριον Μιχελιδάκη το επόμενο φθινόπωρο, με δεδομένο το κενό που πρόκειται να προκύψει στο κανάλι της Παιανίας μετά τις πληροφορίες περί παραίτησης του Ακη Παυλόπουλου (μένει να φανεί αν θα εγκαταλείψει άμεσα ή μετά το τέλος της φετινής σεζόν).

Βλέπετε, πέραν της έλλειψης που υπάρχει στην αγορά όσον αφορά τα πρόσωπα που θα μπορούσαν υπό συνθήκες να αντικαταστήσουν τον παρουσιαστή, τόσο ο Γιάννης Λάτσιος όσο και -σε ένα δεύτερο επίπεδο- ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος επιθυμούν να επενδύσουν στην προσφάτως μετακινηθείσα από την ΕΡΤ δημοσιογράφο, παρά την ξεκάθαρη αποτυχία του εγχειρήματος της μεσημεριανής εκπομπής που ανέλαβε πριν από λίγο καιρό.

Εξάλλου, άπαντες αναγνωρίζουν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσει στίγμα σε μια περίοδο που γενικότερα ο τηλεοπτικός σταθμός βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ και το infotainment concept που κλήθηκε να υπηρετήσει κατέστη σαφές ότι δεν της πάει σε καμία περίπτωση.

Ως εκ τούτου, προσανατολίζονται να τη ρίξουν στη μάχη της «καθαρής» ενημέρωσης, ευελπιστώντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που προχωρήσει το σενάριο αυτό, θα αναζητηθεί

και μια ισχυρή ανδρική παρουσία στο πλευρό της δημοσιογράφου, με εξειδίκευση στα πολιτικά θέματα. Παράλληλα, η συμπαρουσιάστρια του Ακη Παυλόπουλου, Ευλαμπία Ρέβη, θα μετακινηθεί σε άλλο μετερίζι, πιθανώς και στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, με φόντο τις πληροφορίες που θέλουν τη Φαίη Μαυραγάνη να κουνάει επίσης μαντίλι στη διοίκηση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

media.gr

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Μάριον Μιχελιδάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551