Αναζήτηση:
Ποιος ζητάει από τον Tom Cruise αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου;
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014
10:14


Πρόκειται για μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ηθοποιού για την ταινία Mission Impossible - Ghost Protocol. Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους πριν από 2 χρόνια, αλλά τώρα θυμήθηκε o Timothy McLanahan ότι το σενάριο ήταν δικό του και του εκλάπη.

Ο σεναριογράφος υπέβαλε μήνυση τον περασμένο Δεκέμβρη υποστηρίζοντας ότι η ταινία η οποία έκοψε πάνω από 600 εκατομμύρια σε εισιτήρια προήλθε από το σενάριό του με τίτλο Head On. Ο εναγόμενος υποστηρίζει ότι είχε δώσει το σενάριό του στην εταιρεία Paramount η οποία και είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Λίγο καιρό αργότερα όταν βγήκε η ταινία στους κινηματογράφους ο McLanahan εντόπισε αρκετές ομοιότητες και του θύμιζε κατά πολύ το δικό του σενάριο.
Το ποσό που ζητάει και ανέρχεται στο 1δισεκατομμύριο το δικαιολογεί συνυπολογίζοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων στους κινηματογράφους, στις πωλήσεις των DVD και blue ray sales και στις ενοικιάσεις ταινιών.   

Ο δικηγόρος του ηθοποιού αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι όλη αυτή η υπόθεση είναι ένα φιάσκο και ότι το δικαστήριο δεν θα αργήσει να απορρίψει την μήνυση που έχει υποβάλει ο εναγόμενος στον πελάτη του.


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα