Αναζήτηση:
Αυτά που είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της εκπομπής
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019
18:29


Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Ευτυχείτε».

Η πρωινή εκπομπή του OPEN έκανε φινάλε, το πρωί της Παρασκευής, και φυσικά δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν ευχαριστίες, αλλά και οι αναφορές στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη που πλέον έχει αποχωρήσει από το δυναμικό του νεοσύστατου καναλιού.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου! Να ευχαριστήσω δύο παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί και αυτή τη στιγμή δεν είναι στην παρέα μας. Μιλάω για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον dj Pitsi, δύο πολύ καλά που οι συνθήκες το έφεραν και δεν είμαστε μαζί. Εννοείται ευχαριστούμε και την κα. Μεϊμερίδη που ήταν βασικό στέλεχος της φετινής σεζόν. Έχει να κάνει ένα ντοκιμαντέρ με το Netflix, γι' αυτό σταμάτησε από την εκπομπή. Θα έχουμε νεότερα, θα τα δείτε!» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συνέχισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά υπέροχη. Το χτίσαμε όλο αυτό από το μηδέν. Όλοι εμείς εδώ, ξεκινήσαμε δύο μήνες μετά από όλες τις άλλες εκπομπές και φτάσαμε σε ένα σημείο αυτό το μικρό που ξεκινήσαμε εδώ να το κάνουμε πάρα πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του OPEN – και την προϋπάρχουσα και την τωρινή, γιατί αυτά συμβαίνουν σε αυτό το χώρο – που πίστεψαν και εμένα και την ομάδα μου και κάναμε ένα πολύ ωραίο πρωινό. Μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους τεχνικούς και την παραγωγό μας».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Θέμη Μάλλη, τον πιο καλό της φίλο και συνεργάτη τα τελευταία χρόνια, ενώ ανακοίνωσε πως θα βρίσκονται μαζί και τη νέα σεζόν, αφού θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές του OPEN για ακόμα μία χρονιά.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Ευτυχείτε!