Αναζήτηση:
Ender’s Game (2013) – Ο Χάρισον Φορντ ξανά στο διάστημα
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013
13:21

Pame Cinema -

Η Summit έδωσε το πρώτο πλήρες trailer του Ender’s Game της ταινίας επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται στο μπεστ σέλερ του  Orson Scott Card.

Γνωρίζουν τις στρατηγικές μας, έχουν μάθει τις αδυναμίες μας και η επίθεση των εξωγήινων σχεδόν μας κατέστρεψε. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να ξανασυμβεί“  ακούγεται να λέει η φωνή του Harrison Ford. Για να συνεχίσει: “Εάν πρόκειται να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε ένα νέο είδος στρατιώτη. Κάποιον που δεν σκέφτεται όπως εμείς, που δεν φοβάται ότι φοβόμαστε, κάποιον που ο εχθρός δεν θα περίμενε ποτέ“.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται πάλι σε κίνδυνο καθώς έχει δεχτεί ήδη δυο φορές επίθεση από μια φυλή εξωγήινων, τους ονομαζόμενους Formics ή “Buggers,” που μοιάζουν με έντομα και μετά βίας έχει κατορθώσει να αποκρούσει. Όμως 70 χρόνια μετά ετοιμάζεται η τρίτη επίθεση και αυτή τη φορά οι άνθρωποι θα στραφούν στους νεαρούς βλαστούς τους, τους οποίους θα εκπαιδεύσουν να αντιμετωπίσουν του εξωγήινους σε μια ειδική σχολή πολέμου στο διάστημα. Ανάμεσα στους νεαρούς βρίσκεται και ο Ender, ένα παιδί δύσκολο αλλά με ιδιαίτερες ικανότητες το οποίο μπορεί να είναι το κλειδί για να ηττηθούν οι εισβολείς για πάντα.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκει στον Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine) ο οποίος έχει αφιερωθεί με πάθος τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο project, φτιάχνοντας ένα blockbuster που όμως θα έχει και κάτι παραπάνω από σκέτη δράση και CGI – τουλάχιστον αυτό διατείνεται.

To πολύ δυνατό καστ αποτελείται από τον Asa Butterfield (Hugo) στο ρόλο του Ender, τον Harrison Ford στο ρόλο του Hyrum Graff, διοικητή της σχολής, την Abigail Breslin (Little Miss Sunshine) με την Hailee Steinfeld (True Grit), ως άλλα δύο από τα παιδιά θαύματα, την Viola Davis ως Gwen Anderson, μια αξιωματικό της σχολής και τον Ben Kingsley ως Mazer Rackman έναν βετεράνο πολεμιστής.

Το Ender’s Game θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου 2013.

Μαζί και το επίσημο poster:

 

 

 

Ender’s Game (2013) – Ο Χάρισον Φορντ ξανά στο διάστημα

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα