Αναζήτηση:
Playing for Keeps (2012) – Ο Τζέραρντ Μπάτλερ σε νέα ρομαντική κομεντί
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012
15:42

Pame Cinema -

Ο George (Gerard Butler) πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, διαβόητος πλέι-μπόι και χρεωκοπημένος μετά από μια σειρά κακών επενδύσεων, επιστρέφει σπίτι του στην Βιρτζίνια να ξαναβρεί την πρώην γυναίκα του Stacie (Jessica Biel) και να επανασυνδεθεί με το παιδί του. Στην προσπάθειά του να έρθει πάλι κοντά με τον γιό του αποφασίζει να αναλάβει προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του μικρού. Αλλά οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεχνιούνται, ειδικά όταν οι εξέδρες είναι γεμάτες από σέξι μαμάδες και νοικοκυρές σε απόγνωση.

Ρομαντική κομεντί από τον Gabriele Muccino που έχει στο ενεργητικό του το The Pursuit of Happyness του 2006 και σε σενάριο του Robbie Fox, στην οποία εκτός από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι συμμετέχουν επίσης και οι Dennis Quaid, Uma Thurman και Catherine Zeta-Jones.

O Gerard Butler που παίζει σε κάθε είδους και διαμετρήματος ταινίες, είχε κάνει την προηγούμενη ρομαντική κομεντί The Bounty Hunter το 2010 με την Jennifer Aniston, ενώ πέρσι τον είδαμε στον Κοριολανό του Σαίξπηρ, τη διασκευή του Ralph Fiennes.

To Playing for Keeps είναι μια από αυτές τις ρομαντικές κομεντί που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, καθώς έχει και παιδιά και σπορ, που όμως με το καλό καστ που διαθέτει αν έχει ένα έξυπνο και καλογραμμένο σενάριο μπορεί να ξεχωρίσει και να πάει καλά.

Έχει προγραμματιστεί να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις γιορτές και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 2012.

Το επίσημο poster της ταινίας παρουσιάζει όλους τους βασικούς χαρακτήρες:

 

 

 

 

Playing for Keeps (2012) – Ο Τζέραρντ Μπάτλερ σε νέα ρομαντική κομεντί

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα