Αναζήτηση:
O Mark Wahlberg θα δωρίσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια στο όνομα της Michelle Williams
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
16:31

Το ποσό θα δωθεί στο κίνημα Time’s Up.

To έργο του κινήματος Time's Up, έγινε ευρέως γνωστό την προηγούμενη Κυριακή, στις Χρυσές Σφαίρες. 

Όλες οι γυναίκες σταρ φόρεσαν μαύρα, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κοινό για τις «ανισότητες» που υπάρχουν στην βιομηχανία του κινηματογράφου (από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που λαμβάνουν μέρος, μέχρι και το γεγονός ότι οι γυναίκες ηθοποιοί παίρνουν λιγότερα χρήματα από τους άνδρες).

Από τότε, πολλοί celebrities έχουν ξεσηκωθεί και έχουν βάλει σκόπο να βοηθήσουν, ώστε να μπει ένα στοπ σε όλα αυτά. 

Έτσι, μετά την Rebecca Hall, που αποφάσισε να δώσει τον μισθό της από την ταινία του Woody Allen στην οποία πρωταγωνιστεί, στο κίνημα αυτό, έρχεται τώρα ο Mark Wahlberg να κάνει το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθόποιος ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει όλα τα χρήματα που έβγαλε από τα γυρίσματα που χρειάστηκε να ξανακάνει για την ταινία All the Money, στην καμπάνια του Time’s Up και συγκεκριμένα, στο όνομα της συμπρωταγωνίστριάς του, Michelle Williams.

Οι δυο ηθοποιοί συμφώνησαν να επιστρέψουν στο σετ της ταινίας, όταν ο Kevin Spacey απολύθηκε απ’ αυτή και τον αντικατέστησε ο Christopher Plummer, αφού ο πρώτος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγές μάλιστα αναφέρουν, ότι η Williams για την επιστροφή της στα γυρίσματα της ταινίας, έλαβε λιγότερα από 1.000 δολάρια μισθό, ενώ ο Wahlberg πήρε 1.5 εκατομμύριο δολάρια. Η Williams δεν επιβεβαίωσε ποτέ τον μισθό της, αλλά μίλησε για την δωρεά του Wahlberg.

«Η σημερινή ημέρα δεν αφορά εμένα. Οι συναδέλφισσές μου στάθηκαν δίπλα μου και στέκονται δίπλα μου, οι ακτιβίστριες φίλες μου μου έμαθαν να χρησιμοποιώ την φωνή μου και ακόμα και οι πιο δυναμικοί άνδρες που είναι υπεύθυνοι στον χώρο, με άκουσαν και έχουν λάβει δράση. Αν πραγματικά, ονειρευόμαστε έναν ίσο κόσμο, τότε χρειάζεται ισότιμη προσπάθεια και θυσίες», δήλωσε η Williams σχετικά.

«Σήμερα, είναι μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής μου, εξαιτίας του Mark Wahlberg», συνέχισε.

Εκπρόσωποι του Wahlberg και της Williams μάλιστα αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας Ridley Scott συμφώνησε να δωρίσει και αυτός, το ποσό το 500.000 δολαρίων, στο κίνημα.


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα