Αναζήτηση:
Life Style News με τη Νανά Παλαιτσάκη
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016
10:28
Αύγουστος και σχεδόν όλες οι εκπομπές βρίσκονται σε διακοπές. Έτσι, το λιγότερο σωστή φαίνεται να είναι η κίνηση του Epsilon να βγάζει ζωντανό πρόγραμμα ακόμα και το Καλοκαίρι, έστω για λίγες ώρες ημερησίως.
Ένα απ' αυτά τα ζωντανά προγράμματα, λοιπόν, είναι η εκπομπή Life Style News της Νανάς Παλαιτσάκη, με αρχισυντάκτη τον Νίκο Διαμαντίδη, που καθημερινά τόσο ψυχαγωγεί όσο και ενημερώνει τους τηλεθεατές, μεταξύ 16:00 και 18:30, με life style, νέα, φρέσκα θέματα και όχι θέματα - κονσέρβες, παρ' όλο που βρισκόμαστε στον μήνα των διακοπών, αλλά και με θέματα κοινωνικά και της επικαιρότητας με τη βοήθεια του έμπειρου στο είδος αυτό δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου.
Η Νανά, ιδανική για τέτοιου είδους εκπομπές, με δροσερή και καλοκαιρινή διάθεση και με το γνωστό δικό της τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης των θεμάτων, μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό λίγη από την ηρεμία που βγάζει προς τα έξω.
Το ίδιο καλές όμως είναι και τα κορίτσια του πάνελ που πλαισιώνουν την Νανά Παλαιτσάκη με την ωραία τους εμφάνιση και όχι μόνο, αφού η Μαρία Ζαφείρη, η Μαρία Βλάχου, αλλά και η Βάσω Μητρομάρα σε κάθε θέμα έχουν την δική τους άποψη και το εύστοχο σχόλιο, συστατικά απαραίτητα για μια τέτοια εκπομπή.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα