Αναζήτηση
Απόφαση δικαστηρίου: Ο γιος της Μαντόνα θα μείνει με τον πατέρα του | iShow.gr
Ειδήσεις
Απόφαση δικαστηρίου: Ο γιος της Μαντόνα θα μείνει με τον πατέρα του
Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016
17:59
Τα «άκουσαν» Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι μέσω των δικηγόρων τους, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, για να διευθετήσουν, για λογαριασμό των πελατών τους, την επιμέλεια του 15χρονου γιου της ποπ σταρ και του Βρετανού σκηνοθέτη, Ρόκο.
Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Ντέμπορα Κάπλαν κάλεσε τη Μαντόνα και τον πρώην σύζυγό της να σοβαρευτούν και να συνεργαστούν για να επιλύσουν τη διαφορά που έχουν σχετικά με την επιμέλεια του γιου τους, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι της τραγουδίστριας.
Ο Ρόκο έφυγε από το σπίτι και εγκατέλειψε τη μητέρα του ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία μαζί της στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του και την μητριά του, αψηφώντας την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη Μαντόνα, στη Νέα Υόρκη.
Χθες, οι δικηγόροι του πρώην ζευγαριού εμφανίστηκαν στο δικαστήριο διεκδικώντας την επιμέλεια για λογαριασμό των πελατών τους, ωστόσο η δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Ρόκο θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.
thetoc

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαντόνα
Γκάι Ρίτσι
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551