Αναζήτηση:
Η Κουαβενζανέ Γουάλις μπορεί να είναι η επόμενη ‘Annie’
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013
18:42

Pame Cinema -

Quvenzhane Wallis και Willow Smith

To Annie, το μιούζικαλ της δεκαετίας του ’70, που είχε και μια κινηματογραφική μεταφορά το 1982, ξαναμεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια σύγχρονη εκδοχή.

Το project το έχει ξεκινήσει ο Will Smith πριν από τρία χρόνια αναθέτοντας στον ράπερ Jay-Z να γράψει τη μουσική, θέλοντας να το χρησιμοποιήσει σαν όχημα για να ξεκινήσει την καριέρα της στον κινηματογράφο η κόρη του Willow Smith. Ωστόσο καθώς πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να ξεκινήσει η παραγωγή, πριν δυο εβδομάδες ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Willow από το καστ, ενώ ταυτόχρονα ανέλαβε σκηνοθέτης ο Will Gluck του Easy A και του Friends With Benefits.

Η επίσημη αιτιολογία για την αποχώρηση της Willow ήταν πως είναι πια μεγάλη για τον ρόλο, ήταν 9 χρονών όταν ξεκίνησε και τώρα είναι 12, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό πως η Willow τα παράτησε, καθώς η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, δεδομένου πως κάνει τουρ για να προωθήσει και το τραγούδι της Whip My Hair, εν όψει του επερχόμενου άλμπουμ της Knees and Elbows. Όπως είπε και ο πατέρας της σε μια συνέντευξη η μικρή ζήτησε να μπορέσει να κάνει για λίγο απλώς την 12χρονη. (Τί τραβάνε και αυτά τα παιδιά των ηθοποιών).

Όπως και να έχει πάντως, το project έμεινε χωρίς βασική πρωταγωνίστρια και η Sony αναζητεί αντικαταστάτρια. Και επειδή είμαστε σε περίοδο Όσκαρ όπου αναδύθηκε το αστέρι της μικρής Quvenzhane Wallis, της πρωταγωνίστριας από ‘Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου’ που καταγοήτευσε τους πάντες με την δυναμική της ερμηνεία, η εταιρία σκέφτεται να της προσφέρει τον ρόλο. H Wallis που ήταν 6 χρονών στα Μυθικά Πλάσματα είναι τώρα 9 χρονών, στην σωστή ηλικία δηλαδή και γυρίζει ήδη την δεύτερη ταινία της, συμμετέχοντας στο Twelve Years A Slave του Steve McQueen. Το αν μπορεί να τραγουδήσει όμως, όπως απαιτεί ο ρόλος της Annie στο μιούζικαλ δεν είναι γνωστό.

Το σενάριο του Annie είχε γράψει η Emma Thompson και το ξαναέγραψε στη συνέχεια η Aline Brosh McKenna του The Devil Wears Prada

 

Η Κουαβενζανέ Γουάλις μπορεί να είναι η επόμενη ‘Annie’

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα