Αναζήτηση:
Ετοιμάζεται μεταγραφή-έκπληξη του Καβατζίκη;
Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
16:29


Μπορεί να έχει μπει ήδη ο Αύγουστος, όπου θεωρητικά τα στελέχη των τηλεοπτικών καναλιών βρίσκονται σε διακοπές, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κανονικότητα. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά και όλα δείχνουν ότι το τοπίο στην πρωινή ζώνη θα είναι διαφορετικό.

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν αρκετά πρόσωπα από τα γραφεία του Mega για να συζητήσουν για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Εκτός από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τη Σίσσυ Καλλίνη που έχουν ήδη υπογράψει, σε συμφωνία ήρθε και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς που εργαζόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πρόταση για να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής δέχτηκε ο έμπειρος Γιώργος Βλαχογιάννης που το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει η πρωινή ζώνη.

Στην ομάδα της εκπομπής θα είναι ακόμα οι δημοσιογράφοι Όλγα Τσαουσέλου και Ντορέλλα Μπαμπαλού, που εργαζόταν στο Happy Day και γνωρίζουν καλά τις ανάγκες μιας πρωινής εκπομπής. Επίσης, σε συζητήσεις με το Mega για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα βρίσκεται και η αρχισυντάκτρια του Hello, Μαρένα Καδεγιαννοπούλου.

Στην τηλεοπτική παρέα που θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες αναζητείται ένας άντρας. Για τη θέση αυτή, όπως έχω γράψει ήδη σε προηγούμενο άρθρο, έχει γίνει πρόταση στον Άρη Καβατζίκη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μου λένε ότι η πρόταση που έγινε στον Άρη είναι για να έχει διευρυμένο ρόλο και όχι απλά να είναι στο πάνελ, όπως είναι στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Αν τελικά το φλερτ και το έντονο pressing που δέχεται ο δημοσιογράφος από το Mega καταλήξει σε συμφωνία τότε – κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες- θα μιλάμε για μια μεταγραφή-έκπληξη!

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση της ομάδας της Δανάης Μπάρκα αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Έτσι κι αλλιώς στις 24 Αυγούστου η ηθοποιός και οι συνεργάτες της θα βρίσκονται στα γραφεία τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία της εκπομπής.

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του πρωινού του Mega έχει προγραμματιστεί για την 21η Σεπτεμβρίου.Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα