Αναζήτηση:
Τhe Man With The Iron Fists (2012) – Το πρώτο Trailer
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012
18:25

Pame Cinema -

Πολεμικές τέχνες στην Κίνα του 19ου αιώνα με μουσική hip-hop, τον RZA στη σκηνοθεσία, τον Eli Roth στο σενάριο, τον Quentin Tarantino στη επίβλεψη της παραγωγής και τον Russell Crowe να πρωταγωνιστεί, είναι ένα μίγμα που αν μη τι άλλο προξενεί ενδιαφέρον.

To The Man With The Iron Fists περιγράφει την ιστορία ενός σιδηρουργού (RZA) σε ένα μικρό χωριό στην μεσαιωνική Κίνα, που πιέζεται από ριζοσπαστικές φυλές να κατασκευάσει τρομερά όπλα. Όταν ξεσπάει ο πόλεμος θα πρέπει να αμυνθεί για να σώσει τη ζωή του και αυτές των συγχωριανών του.

Ο RZA πρωταγωνιστεί και μαζί με τον Russell Crowe θα δούμε την Lucy Liu, την Jamie Chung, τον πρωταθλητή του Kung-Fu Cung Le, τον αθλητή του Tae-Kwon-Do Rick Yune, τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή wrestling Dave Bautista και ένα σωρό άλλους ειδικούς των πολεμικών τεχνών.

Ο Tarantino, επιστήθιος φίλος του RZA και του Eli Roth δεν μπορούσε να μη αναμιχθεί με κάποιον τρόπο και η ανάμιξή του είναι εμφανής ήδη από το poster της ταινίας με το Ταραντινικό μότο You Can’t Spell Kung Fu without F and U”, η ταινία είναι ασφαλώς ακατάλληλη και θα βγει κάποια στιγμή το 2012, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα οριστική ημερομηνία προβολής. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κίνα και ο προϋπολογισμός της ταινίας φέρεται να είναι γύρω στα 20 εκ. δολάρια, που σημαίνει πως ο Russell Crowe μάλλον φιλικά συμμετέχει.

Προς το παρόν απολαμβάνουμε το πρώτο trailer και το πολύ ωραίο poster της ταινίας.

 

 

 

 

 

Τhe Man With The Iron Fists (2012) – Το πρώτο Trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα