Αναζήτηση:
Σάκης Ρουβάς - Μπάμπης Στόκας: Διαλύεται η συνεργασία τους λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα;
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
13:04

Σε ναυάγιο φαίνεται πως οδηγείται η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Μπάμπη Στόκα στο Estate.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» από την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Άρη Καβατζίκη, παρά τις καλές προθέσεις των δύο καλλιτεχνών, ο Μπάμπης Στόκας φαίνεται πως αισθάνθηκε πως δεν ταιριάζει ούτε με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ αλλά κυρίως με το κοινό που διασκεδάζει στα συγκεκριμένα νυχτερινά κέντρα και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το σχήμα.

Μάλιστα, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως πιθανότατα το ερχόμενο διήμερο ο Μπάμπης Στόκας να μην εμφανιστεί στη σκηνή του Estate, παραδίδοντας οριστικά τη σκυτάλη στον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Επίσης, ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε πως από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας τους έγιναν αλλαγές στη ροή του προγράμματος και αλλαγή στη διάρκεια της παραμονής του Μπάμπη Στόκα επί σκηνής ώστε το κοινό να μπορέσει να αποδεχθεί ένα τέτοιου είδους μουσικό άκουσμα σε ένα σχήμα που ηγείται ο Σάκης Ρουβάς.

 Αξίζει να σημειωθεί τελική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας δεν έχει παρθεί, ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται μήπως βρεθεί «χρυσή τομή» στη ροή του προγράμματος και ο Μπάμπης Στόκας συνεχίσει να εμφανίζεται στο Estate.

υyupiii.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα