Αναζήτηση:
Νέλλη Παππά: Θυμάστε την Φιφίκα από τον “Μπακαλόγατο”;
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016
12:59

Συνέντευξη στην ''Espresso'' παραχώρησε η Νέλλη Παππά. Η γνωστή ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο της Φιφίκας στην ταινία “Της κακομοίρας” ή αλλιώς στον “Μπακαλόγατο”, μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας και τους τότε συμπρωταγωνιστές της.


Και από τη θρυλική εποχή του Ζήκου; 

''Το έργο το είχαμε παίξει και στο θέατρο και πήγε πολύ καλά. Στα γυρίσματα άλλος ξάπλωνε, άλλος κάπνιζε ή έτρωγε και, όταν τον φώναζαν, πήγαινε για τη σκηνή του. Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα αυτοκίνητο με τον Νίκο Ρίζο και περιμέναμε να μας καλέσουν για να κάνουμε το πλάνο μας. Και μου έλεγε «κοίτα το φεγγάρι, κοίτα τ' αστέρια» για να περάσει η ώρα. Ας πούμε, στη σκηνή που είναι ο Χατζηχρήστος κάτω από το σπίτι μου με το γραμμόφωνο, που παίζει «Το νυφικό σου φόρεμα», δεν ήμουν μαζί του και δεν την είδα «ζωντανά». Τώρα, όμως, που τη βλέπω γελάω! Περιττό να σας πω ότι ακόμα με φωνάζουν «Φιφίκα»!

Πώς ήταν αυτά τα ιερά τέρατα εκτός πλατό και ποιος σας έχει μείνει αξέχαστος; 

''Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν ευχάριστος εκτός δουλειάς, γλυκός, σεβόταν, αλλά δεν έκανε όλες αυτές τις τσαχπινιές που έκανε στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Ήταν αυθόρμητος και δεν φαινόταν ποτέ όταν έβαζε δικά του λόγια εκτός κειμένου. Όλοι οι κωμικοί αυτοσχεδίαζαν, στο θέατρο κυρίως''.

Στις περισσότερες ταινίες είστε ζευγάρι με τον Νίκο Ρίζο (σ.σ.: «Της κακομοίρας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός»). Κάνατε και παρέα εκτός πλατό; 

''Ήμασταν αγαπημένοι στη δουλειά, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήταν ευγενής τρυφερός και πολύ γλυκός''.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα