Αναζήτηση:
The Company You Keep (2012) – Το πρώτο trailer
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012
12:42

Pame Cinema -

Ο Jim Grant (Robert Redford) ακτιβιστής και πρώην μέλος των Weather Underground έχει εξαφανιστεί για να γλυτώσει τη σύλληψη από το FBI που τον κατηγορεί φόνο. Όταν όμως αποκαλύπτεται κατά λάθος η ταυτότητά του από ένα νεαρό δημοσιογράφο (Shia LaBeouf) τρέπεται σε φυγή και προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του.

Πολιτικό θρίλερ του Robert Redford σε σενάριο του Lem Dobbs (Haywire) που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Neil Gordon.

Μαζί με τον Redford και τον LaBeouf είναι ένα λαμπρό καστ με τους Susan Sarandon, Chris Cooper, Nick Nolte, Stanley Tucci, Anna Kendrick, Richard Jenkins, Terrence Howard, Brendan Gleeson, Sam Elliott και Julie Christie.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας εκτός διαγωνισμού στις 6 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα πάει στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Sony Classics έχει πάρει ήδη τα δικαιώματα διανομής και περιμένει τις εντυπώσεις των κριτικών από τη Βενετία και το Τορόντο για να δώσει ανάλογα ημερομηνία προβολής εντός ή εκτός Οσκαρικής περιόδου, δηλαδή αν θα δούμε την ταινία μέσα στο 2012 ή θα πάει για το 2013.

 

 

The Company You Keep (2012) – Το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα