Αναζήτηση:
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) – Τελευταίο μεγάλο trailer πριν την πρεμιέρα
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013
10:43

Pame Cinema -

Πέντε εβδομάδες από την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της ιστορίας του Hobbit και ένα τρίλεπτο και περιεκτικότατο trailer βγήκε στο διαδίκτυο μαζί με την οριστική επίσημη αφίσα της ταινίας και επτά poster χαρακτήρων.

Βασισμένο στο βιβλίο ‘The Hobbit or There and Back Again’ του J.R.R. Tolkien που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1937 και η τεράστια επιτυχία του οδήγησε τον συγγραφέα του στη τριλογία του Άρχοντα των Δακτυλιδιών, το The Hobbit: The Desolation of Smaug συνεχίζει την εξιστόρηση της περιπέτειας του νεαρού Μπίλμπο Μπάγκινς και των δεκατριών Νάνων που ξεκινούν από το Σάιρ – παρέα και με τον Μάγο Γκάνταλφ – για να φθάσουν στο Μοναχικό Βουνό και να πάρουν πίσω τον τεράστιο θησαυρό που έχει κλέψει ο Δράκος Σμάουγκ.

Το τέλος της ιστορίας θα το δούμε του χρόνου τον Δεκέμβριο, με το τρίτο και τελευταίο  μέρος The Hobbit: There and Back Again.

Στο δεύτερο μέρος επιστρέφει όλη η παρέα: Martin Freeman (Bilbo Baggins), Ian McKellen (Gandalf), Orlando Bloom (Legolas),  Richard Armitage (Thorin), Cate Blanchett (Galadriel), Elijah Wood (Frodo Baggins), Andy Serkis (Gollum), Ian Holm (Old Bilbo), Hugo Weaving (Elrond) και Christopher Lee (Saruman), ενώ από νέους χαρακτήρες έχουμε τους Benedict Cumberbatch (Necromancer/Smaug), Evangeline Lilly (Tauriel), τους Luke Evans (Bard the Bowman), Billy Connolly (Dain Ironfoot) και Stephen Fry (Master of Laketown).

Θα το δούμε στις 12 Δεκεμβρίου 2013.

Τα 8 νέα posters:

 

   

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) – Τελευταίο μεγάλο trailer πριν την πρεμιέρα

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα